Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι δίδυμοι του Big Brother απέναντι στην «επίθεση» που δέχονται τις τελευταίες ώρες μετά από δική τους ομολογία ότι αποπλάνησαν κοπέλα που δεν γνώριζε με ποιον έκανε σεξ. Τώρα, μαζί με τον δικηγόρο τους, υποστηρίζουν πως έκαναν σαφές το γεγονός ότι η κοπέλα γνώριζε ότι θα βρεθεί και με τα δύο αδέρφια.

Η ομολογία της αποπλάνησης

Οι «δίδυμοι του Big Brother», όπως είναι γνωστοί, ήταν καλεσμένοι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Σε ένα «παιχνίδι ερωτήσεων» τους έγινε η ερώτηση «Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;». Τότε οι παρουσιαστές δέχθηκαν θετική απάντηση στην οποία όχι μόνο απλά δε στάθηκαν αλλά αντιμετώπισαν και χιουμοριστικά. Ένα 24ωρο μετά, κι ενώ είχαν ξεσπάσει αντιδράσεις, οι παρουσιαστές ζήτησαν δημόσια συγγνώμη.

Τότε ο ένας αδερφός, ο Χρήστος Βαρουξής, είχε πει «Ναι, έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά είχε πάει ο Παναγιώτης» ενώ ο Παναγιώτης έσπευσε να σχολιάσει, θεωρώντας το «ελαφρυντικό», ότι δεν ήταν κανενός σχέση, «Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Η απάντηση των ίδιων και του δικηγόρου τους στην επίθεση που δέχονται οι δίδυμοι του Big Brother

Όπως δήλωσαν τα δύο αδέρφια στο T-Life «Εμείς ούτε για πλάκα δεν θα κάναμε κάτι, αν καταλαβαίναμε ότι η κοπέλα συνέχισε και με τον άλλο επειδή δεν είχε καταλάβει» είπε αρχικά ο Παναγιώτης.

Ενώ συνέχισε ο Χρήστος Βαρουξής λέγωντας ότι «Εγώ μετά την απάντησή μου στην ερώτηση, διευκρίνισα πως φάνηκε πως η κοπέλα είχε καταλάβει ότι ήταν ο αδελφός μου. Αυτό όμως δεν δημοσιεύτηκε και το βίντεο από την εκπομπή που θα το αποδείκνυε έχει κατέβει» τόνισε.

Από τις δηλώσεις των δυο αδελφών αλλά και του δικηγόρου τους κ. Στάθη Μητσοκάλη προκύπτει ότι η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος είχε καταλάβει ότι είχε συνευρεθεί και με τα δυο αδέλφια, κάτι που τονίζουν πως είχε ειπωθεί και στην εκπομπή.

Ο δικηγόρος των δυο αδελφών μάλιστα αναφέρει πως ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός που ερεύνησε το θέμα οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε κάποια «άδικη πράξη».