Οι δίδυμοι του Big Brother, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής παραδέχτηκαν ζωντανά στην τηλεόραση ότι έκαναν σεξ με κοπέλα που δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος.

Σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων τηλεοπτικής εκπομπής που ήταν καλεσμένοι  ερωτήθηκαν: «Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;»

Αποτροπιασμός: Οι δίδυμοι του "Big Brother" ομολόγησαν αποπλάνηση και πέρασε στα ψιλά

Η αποπλάνηση που…«πέρασε απαρατήρητη»

Τα δύο αδέρφια, γνωστοί ως οι δίδυμοι του φετινού Big Brother, απάντησαν «Ναι, έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά είχε πάει ο Παναγιώτης». Και το είπαν χαλαρά, γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν η ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος, συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για την οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της. Κι αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο αδερφών αμέσως μετά την απάντηση, έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Είναι περίεργο πως μπορείς τόσο απλά να παραδέχεσαι στην τηλεόραση ότι έχεις ξεγελάσει έναν άνθρωπο να κοιμηθεί μαζί σου- παριστάνοντας κάποιον άλλο-  και να περάσει σαν ένα απαρατήρητο γεγονός που μάλιστα προκάλεσε και γέλιο στην τηλεοπτική παρέα. Οι δίδυμοι του Big Brother δεν κατάλαβαν μάλλον ποτέ τι παραδέχτηκαν ή τι έκαναν στην κοπέλα.

Σημειώνεται ότι όλα αυτά έγιναν σε πρωινή εκπομπή, ζωντανά στην τηλεόραση. Την ίδια στιγμή οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες που ήταν εκεί γελούσαν. Ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η πράξη των διδύμων έγινε σε διαφορετικές μέρες, χωρίς φυσικά να μπορεί να σώσει κάτι  ενώ η Κατερίνα Καραβάτου χειροτέρεψε την κατάσταση, κάνοντάς τους την “πονηρή” ερώτηση: «Λέτε ότι είστε ίδιοι παντού. Αυτό, το έχετε μετρήσει με κάποιον τρόπο;».

Να συμπληρώσουμε ότι οι δύο δίσυμοι του Big Brother ήταν οι άνθρωποι που άκουγαν τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μιλά για βιασμό και γελούσαν.