Στο Netflix ανήκουν πια τα παγκόσμια δικαιώματα της νέας κατασκοπικής ταινίας «Heart of Stone» με πρωταγνωνίστρια την Gal Gadot και σκηνοθέτη τον Tom Harper.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα το Deadline, η ταινία θα έρθει από την εταιρεία παραγωγής Skydance Media.

H ταινία θα έρθει στο Netflix από την εταιρεία παραγωγής Skydance Media και η Gal Gadot συμμετέχει στην παραγωγή.  Πιο αναλυτικά, παραγωγοί θα είναι οι Gadot, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jaron Varsano, Bonnie Curtis και Julie Lynn.

Το σενάριο θα γραφτεί από τους Greg Rucka (The Old Guard) και Allison Schroeder (Hidden Figures), ενώ σκηνοθέτης πρόκειται να αναλάβει ο Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose).

Στην αναμονή, λοιπόν, του Netflix και της Gal Gadot.

https://www.youtube.com/watch?v=0cKW7JUOLPw

Η καριέρα της Gal Gadot

Η Gal Gadot που συνεργάζεται ακόμη μια φορά με το Netflix, είναι Ισραηλινή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης καθώς και μοντέλο. Γεννημένη στο Πετάχ Τίκβα, ξεκίνησε, αρχικά, στρατιωτική καριέρα, η οποία σταμάτησε όταν ήταν 20 ετών. Στα 18 της ωστόσο, ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ, κερδίζοντας το 2004, τον τίτλο της Μις Ισραήλ. Μετά τα 20 της, παρακολούθησε μαθήματα νομικής, ενώ έγινε γνωστή στον κόσμο του κινηματογράφου μέσα από το «Fast & Furious» το 2009. Στη συνέχεια, έπαιξε και στις άλλες ταινίες του franchise, «Fast Five» (2011), «Fast & Furious 6» (2013) και «Furious 7» (2015).

Έχει ενσαρκώσει την «Diana Prince / Wonder Woman» τέσσερις φορές μέχρι στιγμής στην μεγάλη οθόνη, στα «Batman v Superman: Dawn of Justice» (2016), «Wonder Woman» (2017), «Justice League» (2017) και «Wonder Woman 1984» (2020). Θεωρείται περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Wonder Woman παρόλο που «ξεκίνησε» να γίνεται από το «Fast & Furious».

Πλέον αναμένονται τα «Death on the Nile» του Kenneth Branagh, το «Red Notice» του Netflix πλάι στους Dwayne Johnson και Ryan Reynolds και το «Cleopatra», το οποίο θα σκηνοθετήσει η Patty Jenkins.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία του Netflix με την Skydance, καθώς μαζί έχουν δημιουργήσει τα «The Old Guard» με την Charlize Theron και το «6 Underground» με τον Ryan Reynolds, ενώ αναμένουμε το «The Adam Project» του Shawn Levy.