Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix μας δείχνει την δράση του περιβόητου κατά συρροή δολοφόνου με το ψευδώνυμο «Night Stalker» όπου ξεκινάει την δεκαετία 1980 στην Καλιφόρνια.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ψυχρούς κατά συρροή δολοφόνους με 43 εγκλήματα στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένου φόνους, απόπειρες φόνου, ληστείες και βιασμούς.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως η εγκληματικότητα στην περιοχή αλλά και σε όλη την πολιτεία άρχισε να αυξάνεται ραγδαία με πολλά και διαφορετικέ εγκλήματα. Τα εγκλήματα ήταν φόνοι ζευγαριών όπου σκότωναν τον άνδρα και στην συνέχεια αφού βίαζαν την γυναίκα άλλες φορές την σκότωναν και άλλες φορές ζούσε. Πολλοί φόνοι είχαν γίνει με το ίδιο πιστόλι αλλά και με χτυπήματα και μαχαιρώματα. Το χειρότερο όλων ήταν πως είχαν αρχίσει και απαγωγές παιδιών όπου αφού τα βίαζαν τα άφηναν ελεύθερα.
Υπήρχαν στιγμές που ο «Night Stalker» όπως τον ονόμασαν τα media, μπορεί να χτυπούσε αρκετές φορές μέσα σε λίγες μέρες, πράγμα που σήμαινε πως οι επιθεωρητές έπρεπε να βιαστούν. Και εδώ δεν έλειψαν τα ανθρώπινα λάθη που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει στην σύλληψή του νωρίτερα και να είχαν γλυτώσει κάποιες ζωές.