Ο άνθρωπος μέσα από την αλαζονεία, που διαχρονικά τον διακατέχει, ζήλεψε προφανώς την επιτυχία του fund manager Τόλη με τα κάστανα και τις σαλάτες, αλλά και την «επιτυχή» εξέλιξη του άλλου πρώην τραπεζίτη που έγινε συνεταίρος στο κερδοσκοπικό fund που δημιούργησε με το Ίδρυμα Ωνάση!

Και βγήκε να μας πει στα καλά καθούμενα, εδώ ο κόσμος καίγεται…, ότι οι επενδύσεις του πάνε καλά γιατί έχει μια συμβουλευτική επιτροπή υψηλού επιπέδου!

Για να μην τους πιάσω έναν-έναν τους συμβουλάτορες του βλαχαδερού διαχειριστή, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει ακόμη ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη, απλώς αναφέρω ότι όλοι, ένας προς έναν, οι επιχειρηματίες αυτοί υπήρξαν κολλητοί των τραπεζιτών και ανδρώθηκαν λόγω της προνομιακής σχέσης με το τραπεζικό σύστημα! Τη στιγμή που οι τράπεζες κυνηγούσαν τους πάντες, οι συγκεκριμένοι απολάμβαναν ειδικά προνόμια και σχέσεις! Ας μην παριστάνουν, λοιπόν, τώρα τους εξειδικευμένους τεχνοκράτες γιατί στην πραγματικότητα είναι απλοί νταραβεριτζήδες…

Όπως και η αφεντομουτσουνάρα του, με κυρίαρχο ζήτημα υπό διερεύνηση την υπόθεση Folli Follie, τις σχέσεις του με τους Κουτσολιούτσους και το σκάνδαλο με την εκποίηση των Αττικών Πολυκαταστημάτων!
Αυτά για αρχή…