Η Σαμάνθα Μαρκλ, κόρη του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas και την πρώτης συζύγου του Rosalyn, έγραψε ένα βιβλίο όπου, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ξεσκεπάζει κάποιες καλά κρυμμένες αλήθειες για την οικογένεια της συζύγου του Πρίγκιπα Harry.

Το βιβλίο της «The Diary of Princess Pushy Sister Part 1» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Στις 330 σελίδες του βιβλίου, η 56χρονη Σαμάνθα Μαρκλ περιγράφει, μεταξύ άλλων, τη δυσλειτουργική σχέση της με τη Δούκισσα του Σάσεξ. Η συγγραφέας ζει στη Φλόριντα και δεν έχει επαφές με τη Μέγκαν Μαρκλ πολλά χρόνια πριν εκείνη παντρευτεί τον Χάρι και γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου Barnes and Noble υπάρχει μια σύντομη περιγραφή για το βιβλίο που αναφέρει: «Μέσα σε μια καταιγίδα από fake news και αναστάτωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Σαμάνθα Μαρκλ μοιράζεται την αλήθεια για τη ζωή και την οικογένειά της μακριά από κάθε πρόβλεψη και τελεσίγραφο… Μερικές φορές η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το βιβλίο άρχισε να γράφεται τον Απρίλιο του 2016 όταν έγινε γνωστή η σχέση της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι. Καθώς ο δεσμός τους γινόταν πρώτο θέμα, η Σαμάνθα Μαρκλ άρχισε να δίνει συνεντεύξεις κατακρίνοντας την αδερφή της, λέγοντας πως τη θεωρεί «ρηχή» και πως ενδιαφέρεται μόνο για την κοινωνική της αναρρίχηση.

Παράλληλα, την κατηγορεί ότι δεν στήριξε οικονομικά τον πατέρα τους και πως έκοψε κάθε σχέση μαζί του και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τον Φεβρουάριο του 2016, σε ανάρτησή της στο Twitter χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «ναρκισσιστική» και υποστήριξε ότι μισθώνει ακριβούς ειδικούς στις δημόσιες σχέσεις για να τη βοηθήσουν να βελτιώσει την εικόνα της.

Η Telegraph αναφέρει ότι η Μέγκαν έχει στο παρελθόν χαρακτηρίσει «παράλογους» τους ισχυρισμούς της Σαμάνθα, ενώ στενοί φίλοι της έχουν αναφέρει στη Daily Mail πως η δούκισσα νιώθει ότι η αδερφή της, με την οποία έχουν να μιλήσουν εδώ και χρόνια, προσπαθεί να επωφεληθεί από εκείνη.

Η Σαμάνθα Μαρκλ έχει ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζει και δεύτερο βιβλίο το οποίο θα έχει τίτλο «In the Shadows of the Duchess».