Μυστικά για Βραζιλιάνικα οπίσθια. Τα μυστικά των βραζιλιάνων περιλαμβάνουν συστηματική απολέπιση με άμμο, συχνή ενυδάτωση της επιδερμίδας και αποτοξίνωση του οργανισμού.

– Απολέπιση με άμμο. Ένα από τα πιο διαδεδομένα μυστικά ομορφιάς των βραζιλιάνων είναι η απολέπιση και το φυσικό peeling με άμμο θαλάσσης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γλουτών.

– Συχνή ενυδάτωση για λαμπερή, σταρένια επιδερμίδα. Οι βραζιλιάνες χρησιμοποιούν το babassu oil, ένα τοπικό προϊόν που προέρχεται από το φυτό babassu και έχει παρόμοια υφή και ιδιότητες με το έλαιο καρύδας.

– Αποτοξίνωση 3-4 φορές την εβδομάδα με χυμό από παντζάρι και πορτοκάλι που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και τις καύσεις λίπους και απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Εάν θες και εσύ λοιπόν sexy βραζιλιάνικα οπίσθια πρέπει να συμπεριλάβεις στη fitness ρουτίνα σου περπάτημα και πολλή αερόβια γυμναστική, υγιεινή διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C και αποτοξίνωση του οργανισμού με φρέσκα φρούτα και χυμούς πλούσιους σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά που ενισχύουν τον μεταβολισμό και τη λιποδιάλυση.