Ο Ατρόμητος έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ στο 92’ με γκολ που πέτυχε ο Νάτσος (3-2). Στο Περιστέρι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μπόλικο σασπένς και ανατροπές. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έδειξε, μετά από αρκετό καιρό, τον πραγματικό εαυτό της και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε οδυνηρή ήττα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απομακρύνεται από την κορυφή και βλέπει τα όνειρα για τίτλο να εξανεμίζονται…

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κωτσόπουλου στο 15’. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Μεγάλη, ανεκμετάλλευτη ευκαιρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σβαμπ επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 22’, ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ. Μετά από ωραία ενέργεια και γλυκιά σέντρα του Τζόλη, ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων (0-1).

Στο 40΄, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μανδά να αποκρούει εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Σφιντέρσκι.

Η απάντηση των γηπεδούχων

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄, ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 0-2. Ο Σβαμπ έβγαλε τον Μουργκ φάτσα με τον Μανδά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου πρόλαβε να διώξει με τα πόδια, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 54΄, οι ασπρόμαυροι έχασαν και άλλη ευκαιρία, με πρωταγωνιστή τον Σφιντέρσκι. Ο Γιαννούλης έκανε ωραία σέντρα, ο Γούτας έκανε κάκιστη εκτίμηση και η μπάλα στρώθηκε στον Πολωνό φορ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 62’, ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, με τον Μουνίθ να εκτελεί και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει εύκολα.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Κάναντι ισοφάρισε με γκολάρα! Ο Γιαννούλης έκανε το λάθος και ο Μουνίθ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στις αράχνες της εστίας του Πασχαλάκη! Τρομερό το σουτ του παίκτη του Ατρομήτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Έλληνα τερματοφύλακα.

«Βροχή» από γκολ

Στο 82’ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ουάρντα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Ατρομήτου και με κεφαλιά έγραψε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 85΄ απάντησαν ξανά! Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια, η μπάλα πήγε στον Χαρίση, που με δυνατό σουτ, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 2-2.

Στο 92΄, ο Ατρόμητος έφτασε στην ολική ανατροπή με γκολ του Νάτσου! Ο Μάτιτς έκανε εξαιρετική πάσα, με τον παίκτη του Ατρομήτου να γράφει το 3-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης (32’Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60’Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (76’Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (76’Μάτιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σβαμπ (71’Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (78’Νινούα), Μουργκ (71’Ουάρντα), Τζόλης (66’Λάμπρου), Σφιντέρσκι (78’Κρμέντσικ).