Τα μυστικά σινιάλα της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μια κίνηση με την τσάντα της, με το χέρι της, ένα νεύμα, ένα γύρισμα του δαχτυλιδιού. Αυτά φτάνουν για να κινητοποιήσουν όλο το παλάτι και να καταλάβουν πότε η βασίλισσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Τη χρησιμοποιεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, με τον δικό της κρυφό κώδικα επικοινωνίας που έχει με το προσωπικό της, για να στέλνει τα μηνύματά της, όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Όταν η βασίλισσα βάζει την τσάντα της στο άλλο χέρι

Αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ, θα παρατηρήσετε μια κοινή συνήθεια: Η τσάντα της είναι σχεδόν πάντα περασμένη πάνω από το αριστερό της χέρι. Το να προτιμάς να κρατάς την τσάντα σου με ένα συγκεκριμένο χέρι. Μοιάζει κάτι αρκετά συνηθισμένο, αλλά στην περίπτωση της Ελισάβετ προφανώς σημαίνει κάτι περισσότερο. Εάν λοιπόν, η βασίλισσα Ελισάβετ αλλάξει χέρι στην τσάντα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, πιθανότατα δεν είναι κουρασμένη.  Λέει στο προσωπικό της ότι θα ήθελε κάποιος να διακόψει και να τερματίσει τη συνομιλία, όπως αναφέρει ο βασιλικός ιστορικός Hugo Vickers στο People.

Τοποθετώντας την τσάντα της στο τραπέζι

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ «προσκολλημένη» στην τσάντα της.  Οι μονάρχες δεν κρεμούν τις τσάντες τους στις πλάτες των καρεκλών τους ή τις βάζουν στο έδαφος, όπως εμείς οι κοινοί θνητοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τσάντα περιέχει και ένα φορητό γάντζο. Τον  βγάζει όταν βρεθεί σε κάποιο δείπνο και τον τοποθετεί κάτω από το τραπέζι για να κρεμάσει την τσάντα της. Ετσι, δεν χρειάζεται να την αποχωριστεί ακόμα και σε επίσημα δείπνα.

Οπότε, εάν μετακινήσει την τσάντα της από τον γάντζο και την τοποθετήσει πάνω στο τραπέζι, αυτό είναι ένα σημάδι ότι θέλει να τελειώσει το γεύμα μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, σύμφωνα με τη The Telegraph.

Η βασίλισσα Ελισάβετ με ροζ παλτό και μαύρα τσάντα

Τι σημαίνει αν η βασίλισσα Ελισάβετ αφήσει στο πάτωμα την τσάντα της

Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο προσωπικό, εάν η βασίλισσα Ελισάβετ αλλάξει θέση στην τσάντα της. Αν τη βάλει στο πάτωμα, αντί στο τραπέζι. Όπως αναφέρει η Telegraph, αυτό το σινιάλιο δείχνει ότι δεν περνά καλά. Με τη συνομιλία και ελπίζει ότι μια κυρία των τιμών, θα έρθει να τη «σώσει».

Στρίβοντας το γαμήλιο δαχτυλίδι της

Αν τύχει και δείτε τη βασίλισσα Ελισάβετ, σε μια σπάνια περίπτωση χωρίς τα περίφημα γάντια της, παρακολουθήστε τι κάνουν τα χέρια της. Ο βασιλικός ιστορικός Hugo Vickers λέει στην Daily Express ότι, με το να στρίβει το γαμήλιο δαχτυλίδι της, δε σημαίνει απλά ότι η βασίλισσα είναι νευρική. Είναι ένα σημάδι ότι θέλει να τελειώσει μια συνομιλία. Εάν το προσωπικό εντοπίσει το σήμα, θα «ορμήξουν» για να την βοηθήσει να ξεφύγει. Τα μυστικά σινιάλα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Πότε η βασίλισσα Ελισάβετ πατά ένα μυστικό κουμπί

Όλοι είχαμε συναντήσεις που διαρκούν λίγο περισσότερο από ό, τι θα θέλαμε, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει κάτι τέτοια. Όταν φιλοξενεί μια επίσημη συνάντηση στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ και είναι έτοιμη για τη λήξη της συνομιλίας. Η Αυτού Μεγαλειότης έχει την πολυτέλεια να πατήσει διακριτικά έναν μυστικό βομβητή. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ενημερώνει το προσωπικό της να ανοίξει τις πόρτες και να αφήσει τους επισκέπτες να βγουν έξω, σύμφωνα με το People.

Επιλέγοντας τα σύνολα της

Οι «αετομάτηδες» θαυμαστές της, σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει κάποια κρυφά μηνύματα που κρύβονται στις ενδυματολογικές επιλογές της βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης υποχρεούται νομικά να διατηρεί τις πολιτικές της απόψεις για τον εαυτό της. Οι άνθρωποι έχουν εντοπίσει κάποιες λεπτές ενδείξεις για τις απόψεις της στα ρούχα της. Μετά την ψηφοφορία για το Brexit το 2017, όλοι μιλούσαν για το καπέλο που φορούσε και το οποίο έμοιαζε ύποπτα με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.