Τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακρά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πολυδιαφημισμένοι γάμοι, αναρτήσεις στα social με μηνύματα αγάπης, πολλές φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή και οικογενειακά εξώφυλλα από τα πανάκριβα σπίτια ή εξοχικά τους. Αυτή είναι η μία πλευρά των διάσημων του Χόλιγουντ.

Υπάρχει και η άλλη κατηγορία με διάσημα αγαπημένα ζευγάρια, που αν και είναι παντρεμένα χρόνια, έχουν δημιουργήσει αθόρυβα οικογένεια, και δεν αγαπούν την έκθεση της προσωπικής τους ζωή σε σημείο που μπορεί να ξεχνάμε ότι είναι μαζί.

Κι όμως αυτή η δεύτερη κατηγορία έχει ζευγάρια «πρώτης γραμμής» που φροντίζουν να απασχολούν τον Τύπο μόνο για να προβάλλουν τη νέα τους δουλειά. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα ζευγάρια εμφανίζονται σπάνια μαζί ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Υπάρχει κι ένα ζευγάρι που δεν έχει εμφανιστεί μαζί ούτε σε επίσημη εκδήλωση.

Daniel Kraig -Rachel Weisz

Η σχέση του Daniel Kraig με την ηθοποιό Rachel Weisz κρατάει γύρω στα 12 χρόνια και πριν περίπου 6 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2018, απέκτησαν την κόρη τους, Ella.

Αν και το ζευγάρι έχει παντρευτεί από το 2011 δεν υπάρχουν πολλές κοινές τους φωτογραφίες, ενώ αποφεύγουν να περπατούν πιασμένοι «χέρι -χέρι» και στο κόκκινο χάλι. Για την ακρίβεια περπατούν σχεδόν με μια μικρή απόσταση. Ακόμα και όταν ο ηθοποιός, που επί 15 χρόνια φορούσε το κοστούμι του James Bond, βραβεύτηκε από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν δόθηκε καμία κοινή φωτογραφία με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Craig και η Weisz γνωρίστηκαν, για πρώτη φορά, πολύ πριν παντρευτούν, δημιουργώντας μια φιλία που θα διαρκούσε για χρόνια πριν τα πράγματα καταλήξουν σε ένα ρομαντικό love story. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν πριν γίνουν διάσημοι, καθώς φοιτούσαν μαζί στο πανεπιστήμιο. Συνεργάστηκαν ακόμη και το 1994, στη θεατρική παράσταση «Les Grandes Horizontales». Η ταινία «Dream House» τους επανέφερε μαζί και μπορεί να μην απέσπασε καλές κριτικές, ωστόσο οι δύο ηθοποιοί ήρθαν κοντά και 6 μήνες αργότερα έκαναν μυστικό γάμο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ES Magazine το 2018, η Weisz μίλησε για τη σχέση της με τον Craig, αποκαλύπτοντας τι σημαίνει για εκείνη η έννοια του γάμου. «Εννοώ ότι φοράω δαχτυλίδι όλη την ώρα. Φοράω το δαχτυλίδι μου με υπερηφάνεια. Είμαι πιασμένη», είπε, απαντώντας στο αν ο γάμος της την άλλαξε ως άτομο.

Michael Fassbender -Alicia Vikander

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Light Between Oceans», το Νοέμβριο του 2014 και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στην Ίμπιζα.

Ο γάμος τους έγινε γνωστός ένα χρόνο αργότερα, τον Μάρτιο του 2018, όταν το αποκάλυψε η Alicia Vikander, σε συνέντευξη της στη Vogue.

Περίπου το 2015 είχαν ακουστεί φήμες ότι το ζευγάρι χώρισε, αφού απέφευγε τις εμφανίσεις, ωστόσο αποδείχτηκαν αναληθής. Τον Φεβρουάριο του 2016, στη βραδιά της Τελετής των Όσκαρων, όταν η Alicia Vikander κέρδισε Όσκαρ Ά΄Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The Danish Girl» έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Michael Fassbender που καθόταν ακριβώς δίπλα της.

Τον Φεβρουάριο του 2021 υποδέχτηκαν το γιο τους, ενώ ένα χρόνο αργότερα μίλησαν για τις δυσκολίες πριν γίνουν γονείς. Οι δυο τους εμφανίζονται σπάνια μαζί -έχουμε δει κοινές φωτογραφίες από το Φεστιβάλ Καννών.

Rooney Mara – Joaquin Phoenix

Ο Joackin Phoenix και η Mara Rooney γνωρίστηκαν το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας «Her» όπου και συμπρωταγωνιστούσαν υποδυόμενοι τους πρώην συζύγους.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν μετά από τρία χρόνια, το 2016, όταν έπαιξαν ξανά μαζί στην ταινία «Μαρία η Μαγδαληνή» προσπαθώντας να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική. Πήγαν μαζί, για πρώτη φορά ως ζευγάρι, στο κόκκινο χαλί το 2017, στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Πιασμένοι χέρι χέρι καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, αγκαλιάστηκαν όταν ο Joaquin Phoenix έλαβε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία « You Were Never Really Here».

Ο ηθοποιός ήταν αυτός που επιβεβαίωσε τη σχέση τους και αποκάλυψε ότι συγκατοικούν στο Χόλιγουντ. Σε άλλη συνέντευξη του, στο Vantity Fair, είχε σχολιάσει για την Rooney Mara: «Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο διαδίκτυο. Ήμασταν απλά φίλοι, φίλοι που ανταλλάσσουν emails. Δεν το είχα ξανακάνει αυτό. Ποτέ δεν έψαξα ένα κορίτσι στο ίντερνετ»

Joaquin Phoenix και Rooney Mara αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνοντας την οικογενειακή τους ζωή. Πριν 4 χρόνια έγιναν γονείς -η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον River, ο οποίος πήρε το όνομα του εκλιπόντος αδερφού του Phoenix. Αν και έχουν αρραβωνιαστεί από το 2019 δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο.

Ryan Gosling – Eva Mendes

Ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Eva Mentes με τον Ryan Gosling έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, ωστόσο δεν προβάλλουν καθόλου την ιδιωτική τους ζωή. Ακόμα και στο Instagram της ηθοποιού δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες -μόνο από τα γυρίσματα της ταινίας που έπαιξαν μαζί.

Οι δυο τους γνωρίζονταν πριν τα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines », αλλά, κατά τη διάρκεια τους, το 2011, ήρθαν πιο κοντά. Τα επόμενα περίπου τρία χρόνια υπήρχαν δημοσιεύματα που το ζευγάρι έκανε διακοπές στο Παρίσι και τον Καναδά – τόπο καταγωγής του ηθοποιού -χωρίς να υπάρχουν κοινές φωτογραφίες.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Esmeralda Amada και τον επόμενο χρόνο ο Gosling σκηνοθετεί την Mendes. Σε μια συνέντευξη του, στο Hello, ο Gosling θα πει για τη γυναίκα του: «Ξέρω ότι είμαι με το άτομο με το οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι».

Τον Μάιο του 2016 το ζευγάρι καλωσορίζει τη δεύτερη κόρη τους, Amanda Lee. Το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατάει ιδιωτική την οικογενειακή του ζωή. Η Eva Memtes έχει σχολιάσει στο Instagram ότι δε τους αρέσει το κόκκινο χαλί, δηλαδή να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ έχει παραδεχτεί πως κάθεται στο σπίτι για να μεγαλώσει τις κόρες τους. Τα τελευταία χρόνια μιλούν λίγο παραπάνω ο ένας για τον άλλον πάντα με μέτρο και χωρίς να μοιράζονται κοινές λήψεις.

Cameron Diaz -Benji Madden

Η ηθοποιός Cameron Diaz και ο ροκ σταρ των Good Charlotte, Benji Madden παντρεύτηκαν πριν 9 χρόνια και έχουν αποκτήσει τη δική τους οικογένεια με δύο παιδιά.

Οι δυο τους, όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούν να κρατήσουν τον έγγαμο βίο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και η ηθοποιός είχε κάνει μια «παύση» στην καριέρα της. Η νέα της ασχολία, εκτός από το μεγάλωμα των παιδιών, είναι το κρασί, καθώς φτιάχνει το δικό της κρασί με βιολογικά σταφύλια.

Πριν 7 χρόνια ο Madden έσπασε τους κανόνες δημοσιεύοντας προς τιμήν των 45ων γενεθλίων της Diaz. Το ίδιο έκανε και την περσινή χρονιάστα γενέθλια της συζύγου του.

Από την άλλη, η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο show της Έλεν ντε Τζένερις είχε αποκαλύψει για το γάμο της: «Κάποιος με είχε ρωτήσει «Ποιο είναι το αγαπημένο σου πράγμα στο γάμο;» και του απάντησα, «Έμαθα τόσα πολλά για τον εαυτό μου. Δεν ήξερα αυτά τα πράγματα. Δεν θα τα γνώριζα ποτέ αν δεν είχα τον σύζυγό μου να με βοηθήσει».

Penelope Cruz -Havier Bardem

Αν και είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα καλλιτεχνικά ζευγάρια οι Cruz -Bardem ο φακός τους «συλλαμβάνει» μόνο όταν εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί. Οι δυο τους έχουν φροντίσει να κρατήσουν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Η Penelope Cruz και ο Havier Bardem γνωρίζονται ήδη 10 χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι -έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί στην ταινία «Jamon -Jamon».

Μετά την ταινία «Vicky Christina Barcelona» που επανενώθηκαν ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού και τον Οκτώβριο του 2009 επιβεβαίωσαν την αρραβώνα τους. Ένα χρόνο αργότερα θα κάνουν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στα Goya Awards με την Ισπανίδα ηθοποιό να λάμπει μέσα σε μια λευκή τουαλέτα.