Με ένα teaser διάρκειας 25 δευτερολέπτων, η Lana Del Rey δίνει στο κοινό μια γεύση από τον πλούτο εικόνων που επιφυλάσσει για τον κύκλο του νέου άλμπουμ της ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του ομότιτλου single από το επερχόμενο δίσκο της, «Chemtrails Over The Country Club».

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μαζί με music video τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η προ-παραγγελία του άλμπουμ «Chemtrails Over The Country Club».

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.

Το πρώτο single του «Chemtrails Over The Country Club» είναι το «Let Me Love You Like A Woman», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Η Lana Del Rey σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει το έκτο προσωπικό της άλμπουμ τον Σεπτέμβριο, όμως οι μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή στα εργοστάσια κατασκευής δίσκων βινυλίου ανάγκασαν την τραγουδίστρια να μεταθέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Chemtrails Over The Country Club» για τις αρχές του 2021.

Μαζί με την ανάρτηση του βίντεο στο Instagram, η 35χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι έχει ολοκληρώσει το νέο άλμπουμ της και σχολίασε ότι «είναι folk, είναι όμορφο, είναι πολύ διαφορετικό από το “Norman Fucking Rockwell!”», την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά της.