Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται όλο και περισσότερες πληροφορίες που σοκάρουν την κοινή γνώμη με την υπόθεση του δασκάλου δημοτικού σχολείου που έστελνε ανάρμοστα ερωτικά μηνύματα σε τρεις 9χρονες μαθήτριές του. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πατέρας της μια ανήλικης μαθήτριας αποκαλύπτει ότι ο 48χρονος δάσκαλος, μέσα σε 4 ημέρες, έστειλε 45 σελίδες μηνύματα στην 9χρονη κόρη του!

Δάσκαλος στην 9χρονη μαθήτρια: «Δεν ξέρω αν θα αντισταθώ»

Ο δάσκαλος, ο οποίος αυτήν την στιγμή βρίσκεται ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους, φαίνεται πως «εκδήλωσε» τις προθέσεις του στην 9χρονη μαθήτρια την προηγούμενη Πέμπτη στέλνοντάς της μηνύματα όπου τόνιζε πόσο όμορφη είναι. Τότε η ανήλικη μίλησε στον πατέρα της .

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει «μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του και τέτοια» και τρελάθηκα», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1 ο οποίος συνέχισε από εκεί και έπειτα να ενημερώνεται για κάθε μήνυμα που λάμβανε η κόρη του.

45 σελίδες μηνύματα σε 4 ημέρες έστειλε ο δάσκαλος στην 9χρονη μαθήτρια

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες. Εκδηλώθηκε την Πέμπτη κι άρχισε να της λέει «τι όμορφο κορίτσι που είσαι». Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέει στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα ας το πούμε, «δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω» Και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε. Ξέφυγε εκεί «θα γίνω το αγόρι σου» και «θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις». Ξεφύγε η κατάσταση, εγώ δεν άντεξα», περιγράφει ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε την 9χρονη να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Ο πατέρας την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα «πειστήρια» και πήγε στο Ανηλίκων όπου, όπως λέει, «οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα».

O δάσκαλος έχει τεθεί, προς το παρόν, σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.