H Jennifer Lopez, μητέρα δύο παιδιών, έχει ένα από τα καλύτερα σώματα και ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της showbiz.

Το κοριτσάκι από το Bronx που ονειρεύονταν να γίνει χορεύτρια, η “Jenny from the block” μεγάλωσε και έγινε 51 ετών.

Η J. Lo είχε από νεαρή υπέροχο δέρμα χάρη στα γονίδιά της και δεν χρησιμοποιούσε πάντα πανάκριβα skin care προϊόντα.Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στο Popsugar, το κλειδί είναι να μένεις πάντα ενυδατωμένη.

Η ίδια μεγάλωσε στο Μπρονξ που κάνει κρύο τον χειμώνα, οπότε έπρεπε να ενυδατώνει συχνά το πρόσωπό της.Έτσι, ένα μυστικό που ανακάλυψε από πολύ μικρή ηλικία και ενσωμάτωσε στην skin care ρουτίνα της είναι το αντιηλιακό.

Δηλώνει  ότι λατρεύει τον ήλιο και την ηλιοθεραπεία. Έτσι, χρησιμοποιεί αντιηλιακή ενυδατική κρέμα κάθε μέρα για να την προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης. Έτσι, διατηρεί και το νεανικό της δέρμα.

«Είναι ένα από τα μυστικά που δεν ήξερα ότι είχα», τόνισε. Μάλιστα, πρόκειται να το ενσωματώσει στο νέο της brand, JLo Beauty.

«Θέλω να κάνω ένα αντιηλιακό που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εύκολα κάθε μέρα κάτω από το μακιγιάζ μας, που θα προστατεύει το δέρμα και θα το κρατά νεανικό για χρόνια. Τα κορίτσια πρέπει να το ξεκινήσουν από την ηλικία των 12, 13, 14, 15 ετών», σημείωσε η Λόπεζ.