Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην επιστροφή του στην Ισπανία μετά από 2,5 χρόνια, ήταν ο νικητής στη μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε την Μπαρτσελόνα δύο φορές από την άσπρη βούλα και οδήγησε τη Γιουβέντους σε θρίαμβο με 3-0 μέσα στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα. Η «κυρία» με τη νίκη της αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο αφήνοντας την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη. Οι μπλαουγκράνα έκαναν ακόμα μία τραγική εμφάνιση και πλέον ο Κούμαν βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Στο 12’ ο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι από τον Αραούχο και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-0 της Γιουβέντους. Οκτώ λεπτά μετά ήρθε και το 2-0 σε μια υπέροχη συνεργασία των φιλοξενούμενων και σκόρερ τον  ΜακΚένι με υπέροχο γυριστό.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′, ο Λενγκλέ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή με τον Ζτίλερ να δίνει το πέναλτι αφού συμβουλεύτηκε και το VAR. Ο Ρονάλντο το εκτέλεσε κι έκανε το 3-0 για την Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο γκολ όταν στο 58′ από φάουλ του Μέσι ο Γκριεζμάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο (81’ Μινγκέθα), Λενγκλέ (55’ Ουμτιτί), Άλμπα (55’ Φίρπο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (66’ Πουτς), Πιάνιτς, Τρινκάο (46’ Μπρέθγουεϊτ), Μέσι, Γκριεζμάν

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Ντανίλο, Κουαδράδο (85’ Μπερναρντέσκι), Μπονούτσι, Αρτούρ (71’ Μπεντανκούρ), ΜακΚένι, Ράμσεϊ (71’ Ραμπιό), Μοράτα (85’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο (90+2’ Κιέζα)

 

Τρίτη θέση για την Ντιναμό

 

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντιναμό πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φερεντσβάρος και θα συνεχίσει στο Europa League.

Το γκολ που έκρινε το ματς, πέτυχε ο Ποπόφ στο 60′ με κεφαλιά.

Ντιναμό Κιέβου: Μπούστσαν, Κετζιόρα, Ζαμπάρνι, Ποπόφ, Μικολένκο, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Χαρμάτς (70′ Σεπέλιεφ), Τσιγκάνκοφ, Ντε Πένα (70′ Σιπριάγκα), Βέρμπιτς

Φερεντσβάρος: Ντιμπούζ, Λόβρεντσιτς (80′ Μπότκα), Μπλάζιτς, Ντβάλι, Χέιστερ, Λαϊντούνι, Καράτιν (74′ Ισαέλ), Σομάλια, Ζουμπκόφ (80′ Μακ), Ενγκουέν, Ουζούνι (74′ Μπατουρίνα)