Εντυπωσιακή για 70’ λεπτά η Λειψία νίκησε με 3-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πέταξε εκτός Champions League. Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν σε… άλλο γήπεδο για το διάστημα αυτό και παρά το γεγονός ότι μείωσαν σε 3-2 και προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά για την ανατροπή δεν τα κατάφεραν. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προχώρησε σε ροτέισον χωρίς λόγο, αποδιοργάνωσε την ομάδα του και έχασε το τρένο του Champions League.

Η Λειψία άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 2′ με τον Σάμπιτσερ να βγάζει απίθανη μπαλιά για τον Ανχελίνιο που με τρομερό σουτ στην κίνηση από πλάγια θέση, έκανε το 1-0.

Στο 12′ οι «ταύροι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Σάμπιτσερ ν’ ανοίγει για τον Ανχελίνιο που αυτή τη φορά δημιούργησε βγάζοντας σέντρα για τον Χαϊντάρα κι αυτός με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 68′ με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκουλάσι. Ένα λεπτό αργότερα η Λειψία τελείωσε το παιχνίδι με τον Ανχελίνιο να βγάζει σέντρα από αριστερά, την άμυνα των κόκκινων διαβόλων» να παραπαίει και την μπάλα να φτάνει στον Κλάιφερτ που με απίθανο «τσίμπημα», νίκησε τον Ντε Χέα για το 3-0. Στο 79′ η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κονατέ στον Γκρίνγουντ, με τον Μπρούνο Φερνάντες ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 3-1, ενώ στο 82′ ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Πογκμπά πήρε κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στον Μαγκουάιρ και στη συνέχεια στον Κονατέ, για να καταλήξει στα δίχτυα για το 3-2.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάσι, Ορμπαν, Κονατέ, Μουκιελέ, Ανχελίνιο, Χαϊντάρα, Καμπλ (75′ Ανταμς), Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (56′ Πόουλσεν), Ν’Κουνκού, Ντάνι Ολμο (56′ Κλάιφερτ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ (78′ Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, Σο (61′ Γουίλιαμς), Γουάν-Μπιζάκα (77′ Φοσού-Μενσά), Τέλες (46′ Φαν ντε Μπέεκ), Μάτιτς (61′ Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Γκρίνγουντ, Ράσφορντ.