Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ άλλων στην κυβέρνηση και για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω, καθώς διαπιστώνεται εν τοις πράγμασι βαθύ έλλειμμα επικοινωνιακής πολιτικής.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ήδη στο πρωθυπουργικό περιβάλλον εκφράζεται μια δυσφορία για την εξωκοινοβουλευτική κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη η οποία ανέλαβε καθήκοντα τον Φεβρουάριο του 2021 στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Ταραντίλη!

Στους διαδρόμους και τα υπόγεια του Μαξίμου συζητείται ευρέως ότι αναζητείται άμεσα νέα λύση, με τα υποψήφια πρόσωπα για τη θέση της Πελώνη να δίνουν και να παίρνουν.

Ποια είναι τα 4 υποψήφια ονόματα για τη θέση της Πελώνη

Αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι στο τραπέζι έχουν πέσει 4 ονόματα, πρώτον, του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσσόπουλου, ο οποίος στο παρελθόν επί κυβερνήσεως Καραμανλή διαχειρίστηκε κρίσεις και επικοινωνιακή πολιτική επιτυχώς.

Δεύτερον, του πρώην υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση αντίξοων συνθηκών και φυσικά στον τρόπο επικοινωνίας με τα media ο οποίος διατέλεσε στενός συνεργάτης και βασικός επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού κατά την περίοδο που ο Κυρ. Μητσοτάκης ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ καθώς και κατά την εποχή που κέρδισε τις εκλογές και την ηγεσία της χώρας.

Τρίτον, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσου ο οποίος ως δημοσιογράφος και έχοντας θητεύσει σε καίριες θέσεις δίπλα σε ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες διαθέτει τη γνώση και το ειδικό βάρος. Ενώ ταυτοχρόνως χαρακτηρίζεται ως καλός χειριστής του λόγου. Πάντως ο κ. Σκέρτσος έχει εκφράσει την πρόθεση να μετακινηθεί στο υπουργείο Υγείας.

Τέταρτον, του βουλευτή Φθιώτιδας και πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Γιάννη Οικονόμου ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η ιδανική λύση καθώς θεωρείται ικανός, νέος και άφθαρτος με σαφές επικοινωνιακό χάρισμα!

ΥΓ. Μία λύση κατά πολλούς θα μπορούσε να είναι και ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος διαθέτει το απαιτούμενο «πακέτο» ενώ είναι φευγάτος από το Υπ. Υγείας από όπου του έχει αφαιρεθεί η πλειονότητα των αρμοδιοτήτων του!