Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να συμβούν διάφορα απρόοπτα και μερικά να είναι ντροπιαστικά, όμως σε γυναίκα έτυχε ένα από τα χειρότερα σενάρια, γιατί την έπιασε πόνος στη μέση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Η 40χρονη Hayley O’Beirnes από τη Βρετανία γνώρισε στο TikTok έναν άντρα και μετά από μια εβδομάδα επικοινωνίας, αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο μαζί. Έκλεισαν λοιπόν δωμάτιο στο ξενοδοχείο και κανόνισαν να βγουν για ποτό, αναφέρει η New York Post.

«Τον πετούσα παντού στην κρεβατοκάμαρα…»

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Είχα πέντε μήνες να βγω με κάποιον και μόλις είχε γράψει ότι με αγαπάει», είπε η 40χρονη. Έτσι, μετά τα ποτά που ήπιαν σε ένα κοντινό μπαρ, πήγαν στο δωμάτιο και εκείνη όρμηξε αμέσως πάνω του.

«Ήταν αρκετά ντροπαλός. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, όρμηξα πάνω του και τον πετούσα παντού στην κρεβατοκάμαρα. Τον έβαλα να κάνει διάφορες στάσεις, παρότι ένιωθα μια ενόχληση στη μέση μου. Ξαφνικά όμως, πάγωσα και άρχισα να ουρλιάζω. Οι κραυγές μου μπορούσαν να ακουστούν στα διπλανά δωμάτια. Ήταν ντροπιαστικό», είπε η Hayley.

Ο άνδρας κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε τράβηγμα και φλεγμονή στον ιστό. Οι γιατροί χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή και για 11 μέρες έμεινε αναγκαστικά στο σπίτι.

Εντούτοις, ο άνδρας δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί της, παρά ένα μήνα μετά. Έτσι, η Hayley τον απέκλεισε από τις επαφές της και πλέον δηλώνει ότι θα βρει τον έρωτα «έξω στον κόσμο και όχι στα social media, όπου οι άνθρωποι είναι ψεύτικοι».

Διαβάστε ακόμη: