Διάφοροι ανεξέλεγκτοι παραγοντίσκοι προσπαθούν να τοποθετήσουν ξανά στα ΔΣ θλιβερά απομεινάρια του παρελθόντος.
 
Τους φταίνε οι ξένοι σύμβουλοι στα διοικητικά συμβούλια, λένε οι τραπεζίτες! Γιατί; Μα γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν αυτά που ήξεραν ανεξέλεγκτα! Γιατί λειτουργούν βάσει των κανόνων που διέπουν την ΕκΤ και την ΤτΕ και όχι όπως βολεύει ένα σάπιο σύστημα που διαχρονικά πίνει το αίμα της χώρας και των πολιτών!
Τους έντιμους τους βαφτίζουν αυτά τα κοράκια οι τραπεζίτες ως …αποικιοκράτες! Και θέλουν να τους διώξουν για να αποκτήσει και πάλι … ανεξαρτησία το τραπεζικό σύστημα!!! Θα σας πω εγώ τι θέλουν τα άσπρα κολάρα του τραπεζικού υποκόσμου τα οποία μετά τις αρπαχτές δεκαετιών τη γλίτωσαν, όπως θέλουν να νομίζουν!!! Να διώξουν τους ξένους και να επαναφέρουν στα ΔΣ «δικούς τους» ανθρώπους! Ανυπόληπτα ανθρωπάκια , διεφθαρμένα ψευτοστελέχη του τραπεζικού συστήματος που βούταγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους! Οι άρχοντες της αρπαχτής που έφαγαν με Χρύσα κουτάλια, που συναλλάχθηκαν με πολιτικά κόμματα, μιντιάρχες και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες!
Θέλουν να φέρουν ξανά στα ΔΣ των τραπεζών τους μεγαλοεπιχειρηματίες για να ξεκινήσουν την ίδια δουλειά από την αρχή! Να κάνουν κατάχρηση τραπεζικής εξουσίας και να χρηματοδοτούν τις ελλειμματικές επιχειρήσεις – βιομηχανίες τους, και στη συνέχεια να πτωχεύουν αφού πρώτα έβγαλαν τα λεφτά στην Ελβετία ή τα έκαναν ακίνητα στο Μανχάταν , το Λονδίνο, την Μύκονο και το Γκσταάντ ή το Σεν Μόριτς! Να ξέρουν λοιπόν αυτοί οι καλοί άνθρωποι οι τραπεζίτες ότι τους ξέρουμε, ότι τους βλέπουμε και δεν θα τους αφήσουμε να ασελγήσουν και πάλι σε αυτή τη χώρα!
Επιστρέψαμε ρεμάλια! Κρυφτείτε…