Σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του BBC και με παρουσιαστή τον Ίντρις Έλμπα θα παρευρεθεί ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. «Η εκπομπή θα καλύπτει το απίστευτο ταξίδι του Πολ που έχει γράψει ιστορία μέχρι σήμερα, καθώς συνεχίζει να επηρεάζει τις νέες γενιές, τη σόλο καριέρα του και τις συνεργασίες του» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ είναι άγγλος τραγουδιστής και συνθέτης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Beatles και συνυπέγραψε με τον Τζον Λένον τα περισσότερα τραγούδια τους. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 1970 ακολούθησε προσωπική καριέρα, διαιωνίζοντας το πνεύμα των Beatles χάρη στην αίσθηση της μελωδίας και τη γοητευτική φωνή του.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης έχει 60 χρυσούς δίσκους στο δυναμικό του και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα, γεγονός που του δίνει τον τίτλο του πιο πετυχημένου καλλιτέχνη στην ιστορία της δημοφιλούς μουσικής.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θα μιλήσει μεταξύ άλλων για τη διαδικασία σύνθεσης, η οποία έχει παράγει μερικά από τα καλύτερα, τα πιο αγαπημένα και πιο πολυτραγουδισμένα τραγούδια.

Ο Ίντρις Έλμπα θα προσπαθήσει να μάθει τι εμπνέει το πρώην μέλος των Beatles, ώστε να συνεχίζει να καινοτομεί στη διαδικασία δημιουργίας μουσικής, αλλά και να συζητήσουν για την παραμονή της κυκλοφορίας του 26ου άλμπουμ του στη μετά-Beatles εποχή.

Το McCartney III είναι το τρίτο άλμπουμ μιας τριλογίας κλασικών με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ να παίζει κάθε μουσικό όργανο και να γράφει και να ηχογραφεί κάθε τραγούδι.