Μια εντυπωσιακή influencer αποκαλύπτει ότι δεν έχει μέχρι τώρα ερωτική ζωή από άποψη και προτρέπει κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η Lauren Harkins είνα μια 33χρονη Influencer στις ΗΠΑ και συχνά μοιράζεται με το κοινό της τα προσωπικά της. Ακόμα κι αυτά που αφορούν την ερωτική της ζωή.

Μόνο που στην περίπτωσή της, δεν υπάρχει καν ερωτική ζωή, παρότι πρόκειται για μια εντυπωσιακή κοπέλα. Η Lauren έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε ποτέ της σχέση και ανεβάζει συχνά στα social media στιγμές από την μοναχική ζωή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Harkins (@itslaurenciaga)

Μάλιστα, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να έχουν «υψηλά πρότυπα». Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram παραδέχθηκε ότι έχει μιλήσει ανοιχτά για την παρθενιά της προκειμένου να κερδίσει κι άλλους ακόλουθους.

«Κανείς δεν έχει υψηλότερα πρότυπα και τόσο ωραίο δέρμα από μια 33χρονη παρθένα», λέει σε ένα από τα βίντεό της, στο οποίο χορεύει το «Return to Innocence» των Enigma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Harkins (@itslaurenciaga)

Η αποχή από την ερωτική ζωή είναι μια τάση που τελευταία την ακολουθούν αρκετοί διάσημοι. Όπως για παράδειγμα η Julia Fox και ο Lenny Kravitz, οι οποίοι έχουν εκφραστεί ανοιχτά για την επιλογή τους να απέχουν από το σεξ.

Πιο πρόσφατα, η Ολυμπιονίκης Lolo Jones, μίλησε για τις αντιδράσεις που είχε δεχτεί αφού αποκάλυψε ότι ήταν παρθένα 40 ετών, λέγοντας ότι «σκότωσε όλα τα ραντεβού της». Έχει δηλώσει ότι η επιλογή της να μείνει παρθένα μέχρι να παντρευτεί, ήταν «πιο δύσκολη κι από την προπόνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Harkins (@itslaurenciaga)

Διαβάστε ακόμη: