search

AREA 51

3+1 επιχειρηματικοί παράγοντες – διαχειριστές της ξηράς και της θάλασσας έχουν μαγευτεί από τη λάμψη της «μικρής οθόνης» και έχουν συνάψει ερωτικές σχέσεις με πρωτοκλασάτες τηλεπερσόνες!

Ο ένας δεσμός, του εφοπλιστή - που ανέκαθεν είχε αδυναμία στις επώνυμες του πολιτικό δημοσιογραφικού χώρου- με την κυρία με τα μπλε μάτια, έχει πλέον (μετά από χρόνια) δημοσιοποιηθεί!

3+1 επιχειρηματικοί παράγοντες - διαχειριστές της ξηράς και της θάλασσας έχουν μαγευτεί από τη λάμψη της «μικρής οθόνης» και έχουν συνάψει ερωτικές σχέσεις με πρωτοκλασάτες τηλεπερσόνες!

Επειδή για τις σχέσεις μεταξύ επωνύμων επιχειρηματικών παραγόντων και εφοπλιστών με «λαμπερές» εκπροσώπους του Τύπου και ειδικότερα της τηλεόρασης γράφονται πολλά και ακούγονται άλλα τόσα, σας ενημερώνουμε – με την μέγιστη διακριτικότητα- όσο πιο έγκυρα γίνεται για το τι πραγματικά συμβαίνει;

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, την ώρα τούτη βρίσκονται σε εξέλιξη οι ερωτικές σχέσεις 3+1 προβεβλημένων επιχειρηματικών παραγόντων, με πρωτοκλασσάτες (τρόπος του λέγειν) τηλεπερσόνες!

Και οι 4 κεντρικοί επιχειρηματικοί παίκτες του συστήματος, που διαχειρίζονται – μανατζάρουν ομίλους της ξηράς και της θάλασσας, φέρονται να έχουν μαγευτεί από την λάμψη της μικρής οθόνης και να έχουν συνάψει σοβαρές ερωτικές σχέσεις με εντυπωσιακές κυρίες που βγαίνουν στο γυαλί, με τον έναν δεσμό, αυτόν του επωνύμου ηλικιωμένου εφοπλιστή με την ωραία κυρία με τα μπλε μάτια (έχουν χωρίσει και οι δύο), να έχει πλέον δημοσιοποιηθεί, μολονότι η επί χρόνια στενή σχέση είχε παραμείνει κρυφή!

Σημειώνεται πάντως πως ο εν λόγω εφοπλιστής είχε ανέκαθεν μια αδυναμία στις ωραίες κυρίες που βγαίνουν στο γυαλί, είτε ως δημοσιογράφοι, είτε ως πολιτικοί ή πάσης φύσης καλεσμένες!

Διαβάστε ακόμη: