Η επίσκεψη του φημισμένου Ferrari Club “Passione Rossa” στον Πειραιά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του EOT και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση αποτελεί μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού και υψηλού τουρισμού.

Ferrari Club Passione Rossa Greece 5

Τριάντα ξεχωριστές Ferrari – μεταξύ των οποίων οι 488 Pista, Portofino, 812 Superfast και η εμβληματική Enzo (που πρόσφατα πωλήθηκε σε διαδικτυακή δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s για 3,23 εκατομμύρια ευρώ) – θα βρίσκονται από σήμερα Παρασκευή έως και την ερχόμενη Κυριακή στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή – θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν δρώμενα σε όλη την πόλη.

Ferrari Club Passion Rossa Greece 2

Παράλληλα, τα 30 ιταλικά supercar θα σταθμεύσουν στο Πασαλιμάνι, όπου επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από κοντά και να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο δεξί τους καθίσμα ως συνοδηγοί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021» έχει ως εξής:Ferrari Club Passione Rossa Greece 4

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου:
12:00 μ.μ.: Κινηματογράφηση/Φωτογράφιση του Club στο λιμάνι του Πειραιά και σε αξιοθέατα της πόλης.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου:
11:00 π.μ.: Έκθεση Αυτοκινήτων/Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
18:00 μ.μ.: Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ υποστήριξη παρέχουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Το ταξίδι από και προς την Ιταλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Superfast Ferries – Anek Lines.