Ο 25χρονος κομμωτής, Κωνσταντίνος Βασιλείου, τον οποίο θα βρείτε εδώ και που τον εμπιστεύονται οι Ελληνίδες celebrities, μας προτείνει τρεις διαφορετικές χρήσεις προϊόντων για λαμπερά και -πάνω από όλα- υγιή μαλλιά. Εμείς τον εμπιστευόμαστε και παραθέτουμε και σε εσάς 3 Tips που θα αλλάξουν την εικόνα των μαλλιών σας.

Κωνσταντίνος Βασιλείου

Αυτά είναι, λοιπόν, τα τρία προϊόντα που εμπιστεύεται ο Κωνσταντίνος Βασιλείου για υγιή μαλλιά:

  1. Έλαιο καρύδαςυγιή μαλλιά
    Το έλαιο καρύδας, πέρα από τη γνωστή σε όλους, βαθιά ενυδατική του δράση, προσφέρει αντιμικροβιακές δράσεις, προσφέρει thickening στην τρίχα (πύκνωση τρίχας) και βοηθάει στην αποφυγή φθοράς του μαλλιού εάν ακολουθήσει κανείς τη σωστή χρήση.
    Εφαρμογή: Αρχικά, προμηθευτείτε ένα έλαιο καρύδας από το Vegan shop της περιοχής σας. Στη συνέχεια προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, θα πρέπει να το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για κάποια δευτερόλεπτα ώστε να είναι λίγο πιο ζεστό από τη θερμοκρασία δωματίου. Εφαρμόστε στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών και αφού βεβαιωθείτε ότι το προϊόν έχει εξαπλωθεί παντού (αποφύγετε την επαφή με τη ρίζα), τυλίξτε με μια μεμβράνη τροφίμων και αφήστε να δράσει όσο περισσότερο σας επιτρέπει η καθημερινότητά σας. Τέλος, ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό. Προτιμήστε shampoo με χαμηλό pH και «κλειδώστε» τα λέπια της τρίχας σας με ένα conditioner.
  2. Καστορέλαιουγιή μαλλιά
    Δεύτερο προϊόν που μας προτείνει ο Κωνσταντίνος Βασιλείου, είναι το καστορέλαιο. Το καστορέλαιο είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος. Προσφέρει εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Χρησιμοποιείται κατά της τριχόπτωσης για πιο πλούσια μακριά και πυκνά μαλλιά, κατά της ξηροδερμίας, για άμεση ενυδάτωση σε ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά ενώ δρα και κατά της ψαλίδας.
    Εφαρμογή: Το καστορέλαιο μπορείτε να το χρησιμοποιείται άφοβα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή μετά το λούσιμό σας σε νωπά μαλλιά. Τα αποτελέσματα μετά από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, είναι θεαματικά.
  3. Γάλαtips για υγιή μαλλιά
    Κι όμως, το γάλα δεν ταιριάζει μόνο στο πρωινό μας. Θεωρείτε πολύ αποτελεσματικό φυσικό conditioner αφού αποδεδειγμένα, μετά από έρευνες, βοηθάει στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μπορεί να κοντρολάρει τα ατίθασα μαλλιά και προσδίδει λάμψη και ζωντάνια. Ο Κωνσταντίνος Βασιλείου σας το προτείνει!
    Εφαρμογή: Τολμήστε μια φορά την εβδομάδα να «κλειδώσετε» τα μαλλιά σας μετά τη χρήση του daily shampoo σας με ένα ποτήρι γάλα αντί conditioner. Ξεβγάλτε μετά με άφθονο νερό. Η λάμψη των μαλλιών σας θα είναι εντυπωσιακά εμφανής.