Για να ξέρετε…1)

τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στοχοποιήσει την Όλγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα ο στενός κύκλος των συνεργατών του στην Κουμουνδούρου επιδιώκει να προκαλέσει τεχνητή ρήξη με την αντιπρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να την αναγκάσουν να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αντιλαμβάνεστε μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει μετωπική σύγκρουση Κασσελάκη-Τσίπρα και η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσει πριν από το συνέδριο.

 

Μου λένε ότι…

Ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς παράγοντες έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα τα… Γαλλικά στολίζοντας με διάφορους χαρακτηρισμούς τους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μαξίμου και την κυβέρνηση, οι οποίοι εμπλέκονται στην περίφημη νέα έκτακτη εισφορά στην ενέργεια!

Μάλιστα εμφανίζεται οργισμένος και με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε λάβει διαβεβαίωση από το Μαξίμου ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί και πάλι έκτακτη φορολογία στις ενεργειακές εταιρείες.

Γι΄ αυτό είχε διαβεβαιώσει τους ξένους επενδυτές με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Δεν έχει ενοχληθεί από τον φόρο που θα πληρώσει ο ίδιος αλλά για το γεγονός ότι έχασε την αξιοπιστία του απέναντι στους ξένους επενδυτές.

 

Για να ξέρετε…2)

Είναι γνωστές οι διαπλεκόμενες σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Μπρατάκο και την Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου την οποία είχε προωθήσει στην προεδρία του ΕΒΕΑ όταν μετακόμισε στο Μαξίμου.

Γι΄ αυτό δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου στηρίζει τώρα την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπρατάκου.

Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι πώς ο Γιάννης Μπρατάκος είχε προωθήσει στην προεδρία του ΕΒΕΑ ένα πρόσωπο, η εταιρεία του οποίου εμφανίζει μη εξυπηρετούμενες οφειλές οκτακοσίων εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: