Την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 22χρονου επιδειξιομανή που συνελήφθη μετά από καταγγελία 25χρονης. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος εν των μεταξύ ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε ο οποίος αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους. Ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί και να δικαστεί τη Δευτέρα.

Η κατάθεση της μητέρας του 22χρονου

Η μητέρα του 22χρονου κατέθεσε στο δικαστήριο πως το παιδί της είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που σχετίζεται με μία κοπέλα και εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές του. “Είμαι συντετριμμένη” δήλωσε η μάρτυρας η οποία τόνισε στο δικαστήριο ότι είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με έφηβους: “Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής επίσης” είπε η γυναίκα αναφέροντας ακόμη πως τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της είναι κοντά στα παιδιά τους. Όπως ανέφερε: “Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει”.

Η μάρτυρας τόνισε πως ο γιος της “θα εμφανιστεί σίγουρα στο Δικαστήριο” ενώ ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε σε όσα γράφονται στα κοινωνικά δίκτυα για το περιστατικό: “Το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος” είπε κλαίγοντας.

Ο ίδιος ο 22χρονος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, δηλώνοντας: “Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για εμένα και για την οικογένεια μου”.

Οι ύβρεις

Ο συνήγορος τού κατηγορούμενου Γιώργος Μυταούλης ανέφερε στο Δικαστήριο πως η αναγνώριση του εντολέα του στην Αστυνομία “δεν έγινε με άλλους δέκα” και επισημαίνοντας πως πρέπει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας. Ζήτησε δε, από τον πρόεδρο να δει με συμπάθεια τον κατηγορούμενο: “Είναι ένα παιδί 22 χρονών. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook” είπε ο συνήγορος ο οποίος είπε επίσης πως μπορεί να διατάξει το Δικαστήριο να μην κρατηθεί ο εντολέας του. “Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δύο μέρες” είπε χαρακτηριστικά.

Σε δήλωση του μετά την λήξη της διαδικασίας και την αρνητική απόφαση που έλαβε το Δικαστήριο ως προς το αίτημα να μην κρατηθεί ο εντολέας του, ο κ. Μυταούλης ανέφερε: “Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα social media λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr