1. Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την αντίδραση της Κουμουνδούρου στην ξεκάθαρη θέση που διατύπωσε ο Μάκης Βορίδης, ότι ο Κασσελάκης με την εμμονή του στην υπονόμευση του πέμπτου τραπεζικού πυλώνα εξυπηρετεί συμφέροντα.

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τάσσεται υπέρ της συμφωνίας για τον νέο τραπεζικό πυλώνα, γιατί εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και βεβαίως τους καταθέτες των δύο τραπεζών.

Η πανικόβλητη αντίδραση του Κασσελάκη και η τακτική της διαρκούς λασπολογίας έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του νέου τραπεζικού πυλώνα, αδειάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το ίδιο αναμένεται να πράξουν και άλλα κορυφαία στελέχη, αδιαφορώντας για τις πειθαρχικές κυρώσεις.

  1. Συνεχίζει απτόητο το Μαξίμου τις παρεμβάσεις προς τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αποτρέψει την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο ΟΡΕΝ.

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επανήλθε στο επίμαχο ζήτημα θέτοντας μάλιστα εκβιαστικά διλήμματα στον Ιβάν Σαββίδη.

Το Μαξίμου πρότεινε να μείνει η κατάσταση στο ΟΡΕΝ ως έχει.

Σε διαφορετική περίπτωση να αναλάβει την ιδιοκτησία του καναλιού πρόσωπο το οποίο έχει την έγκριση της κυβέρνησης.

Όπως αντιλαμβάνεστε στο Μαξίμου έχουν επαναφέρει τις πρακτικές του Νίκου Παππά στην αλήστου μνήμης εποχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ελέγξουν το τηλεοπτικό τοπίο.

Διαβάστε ακόμη: