Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών βραχυκύκλωσαν στην κυριολεξία τα επιτελεία των υποψηφίων αρχηγών για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Για να ξέρετε πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι οι πρώτες αποδόσεις που ανεβαίνουν στη στοιχηματική πλατφόρμα προκύπτουν από τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι στις δημοσκοπήσεις.

Γι΄ αυτό η απόδοση για τον Νίκο Ανδρουλάκη που εμφανίζεται πρώτος στα γκάλοπ είναι επί δύο σε σχέση με το ποντάρισμα, ενώ για τους Ανδρέα Λοβέρδο και Γιώργο Παπανδρέου που έρχονται δεύτεροι και τρίτοι στα γκάλοπ η απόδοση είναι επί 3,5.

Στη συνέχεια οι αποδόσεις αλλάζουν ανάλογα με το ποντάρισμα.

Σε περίπτωση που κάποιοι παίκτες ποντάρουν μεγάλα ποσά στον Γ. Παπανδρέου η απόδοσή του μπορεί να πέσει και από αουτσάιντερ να εμφανιστεί ως φαβορί.

Οι εκλογές ΚΙΝΑΛ και οι στοιχηματζήδες

Αυτή όμως η εξέλιξη δεν έχει σχέση με τις τάσεις του εκλογικού σώματος, αλλά και τις διαθέσεις των τζογαδόρων.

Για παράδειγμα η δεύτερη μέρα οι στοιχηματικές εταιρείες ανέβασαν για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ την απόδοση του Λοβέρδου στο οκταπλάσιο του πονταρίσματος.

Η εξέλιξη αυτή έχει σχέση με το στοιχηματισμό και όχι με τις τάσεις που διαμορφώνονται στο εκλογικό σώμα.

Την ίδια ώρα τα επιτελεία των υποψηφίων έχουν αρχίσει να επιδίδονται σε ένα βρόμικο πόλεμο με στόχο τους αντιπάλους.

Στην κατεύθυνση αυτή εμφανίζονται μηνύματα στα κινητά ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, τα οποία αναπαράγουν διάφορες φήμες ότι ο Σαμαράς στηρίζει Λοβέρδο.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα μαζικά αυτά μηνύματα έχουν στόχο να προβοκάρουν την υποψηφιότητα Λοβέρδου, αφού αυτομάτως ενεργοποιούν τα αντιδεξιά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.