Πριν λίγες ημέρες ο Καναδός ράπερ Drake στράφηκε στο Instagram για να επιδείξει την τελευταία προσθήκη στην αξιοζήλευετη και πανάκριβη συλλογή ρολογιών του: ένα custom Patek Philippe Golden Ellipse.

Aν αναρωτιέστε από που πήρε έμπνευση για το συγκεκριμένο μοντέλο, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος, καθώς ανέβασε και μια φωτογραφία της Βασίλισσα Ελισάβετ B’, στην οποία ποζάρει φορώντας σχεδόν το ίδιο κομμάτι στον καρπό της.

Custom Golden Ellipse

Το μοντέλο του Drake, το οποίο ήταν ένας καλός τρόπος για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “Certified Lover Boy”, είναι ένα custom Golden Ellipse με sunray καντράν σε Blue Gold χρώμα, όπως ακριβώς και στο μοντέλο Ref. 5738P που είναι διαθέσιμο για αγορά στην ιστοσελίδα του οίκου. Εκεί ωστόσο τελειώνουν οι ομοιότητες, καθώς η κάσα του ρολογιού του Drake είναι διακοσμημένη με διαμάντια, οι ενδείξεις είναι επίσης πολύτιμοι λίθοι, ενώ το μπρασελέ είναι milanese.

Ο λόγος που απέκτησε το ρολόι

Ο ράπερ είναι αρκετά γνωστό ότι αγαπά ιδιαίτερα την πατρίδα του και σύμφωνα με αρκετούς χρήστες ο λόγος που απόκτησε αυτό το ρολόι είναι πως στην συγκεκριμένη φωτογραφία του 1984 η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει το καναδικό της διακριτικό ως Αρχηγός του Τάγματος του Καναδά και του Τάγματος της Στρατιωτικής Αξίας.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ρολόι του Drake, και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο οίκος αρνήθηκε να το σχολιάσει επικαλούμενος το απόρρητο των πελατών. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι το μοναδικό Patek Philippe που έχει προσθέσει στην συλλογή του φέτος, καθώς τον Μάρτιο εμφανίστηκε με ένα custom Nautilus δια χειρός Virgil Abloh.

 Drake

Ο διάσημος Καναδός ράπερ Drake, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ με τις περισσότερες επιτυχίες στο top ten του Billboard Hot 100, είναι ένας άνθρωπος που τραβάει συχνά τα φώτα της δημοσιότητας με τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύει σε πολυτελή αντικείμενα.Για τον Drake τίποτα δεν είναι εκτός ορίων, κάτι που αποδεικνύουν τα γεμάτα διαμάντια κοσμήματα του