Τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη συνέλαβαν πριν λίγο οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με πληροφορίες
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κανάλι του, Εψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε πριν από λίγο εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ερεύνησαν το γραφείο του. Ο ίδιος δεν ήταν εκεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και το περιστατικό με τις δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν λίγες ώρες πριν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου από τις αστυνομικές αρχές.
Λίγο νωρίτερα, ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κάνει ένα tweet και πολλά υπονοούμενα:
 

Έρευνα και έφοδο στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη πραγματοποιεί η αστυνομία.

Η έρευνα έρχεται έπειτα από τις καταγγελίες που είχε διατυπώσει σε βάρος του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή ανέφερε πως στις αρχές του μήνα πληροφορήθηκε από άντρα, που δεν κατονομάζει δημόσια, ότι κινδυνεύει καθώς πρόσωπο που βρίσκεται τον τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, για ενέργειες του.
Ήδη, έχει ξεκινήσει έρευνα με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.
Η Εισαγγελέας είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και να εξακριβωθεί αν και από ποια πρόσωπα προκύπτει διάπραξη αδικημάτων . Η εντολή της κ. Παπαγεωργακοπούλου είναι να ερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης και προσφοράς σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος και εφόσον προκύπτουν στοιχεία να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.
Μάλιστα ο παρουσιαστής είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, καθώς, όπως τόνιζε σε δήλωσή του «είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του.
Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.