Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει μάθει να μη «μασάει τα λόγια του». Ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν είναι έξαλλος με την κατάσταση και τις αλλαγές που έρχονται στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός τάχθηκε από την πρώτη στιγμή κατά της απόφασης για ένα μεμονωμένο πρωτάθλημα με τους «μεγάλους» της Ευρώπης. Ο Ζλάταν θέλει να παίξει και στο Euro, που πιθανότατα είναι η τελευταία μεγάλη εθνική διοργάνωση και το ενδεχόμενο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν ήχησε καλά στα αφτιά του και έστειλε το δικό του μήνυμα. Ήταν καταπέλτης εξαπολύοντας πυρά κατά του προέδρου της νέας λίγκας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Χείμαρρος πραγματικός ο Σουηδός χαρακτήρισε τον Πέρεθ «άσχετο με το άθλημα» που καθορίζει τις τύχες δεκάδων ποδοσφαιριστών.

Ο Ζλάταν δεν έμεινε εκεί, στηρίζοντας τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Είπε πως αν είναι να αποφύγουν αποβολή από τις εθνικές τους, μπορούν να παίξουν σε Ρίβερ Πλέιτ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντίστοιχα. Όσο για τον ίδιο, προτίθεται να πάρει μεταγραφή στη Μάλμε!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζλάταν:

«Θα παίξω με τη Σουηδία. Ακόμα δεν γύρισα στην εθνική μου ομάδα και ένας τύπος από τη Μαδρίτη που δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του θέλει να δει εμένα και άλλους παίκτες εκτός Euro και Μουντιάλ. Είναι αδιανόητο. Εγώ θα παίξω με τη Σουηδία ακόμα κι αν χρειαστεί να γυρίσω στη Μάλμε. Υπάρχει και η Σπόρτινγκ για τον Κριστιάνο κι η Ρίβερ Πλέιτ για τον Μέσι.

Αυτοί οι παίκτες δεν γίνεται να μην παίζουν με τις εθνικές τους ομάδες. Ξέρω ότι σκέφτονται τα ίδια με μένα και απλώς περιμένω να βγουν και να μιλήσουν. Οι ποδοσφαιριστές είναι δυνατότεροι από τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Το να παίξουμε στις ομάδες που ανέφερα, δεν θα μας κάνει κακό, αλλά θα σώσουμε το ποδόσφαιρο από αυτή την καταστροφή

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.