Μοναδικές παραλίες, ειδυλλιακές ακτές και ονειρεμένοι προορισμοί, η φύση στα καλύτερά της! Η λίστα είναι ατελείωτη, διαλεξαμε  και σας παρουσιάζουμε τις 10 ομορφότερες παραλίες σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία! Απολαύστε και ετοιμαστείτε για βουτιές!

Whitehaven Beach, Αυστραλία

svg%3E

Μυστική παρθένα αμμουδιά που αξίζει να κάνετε το ταξίδι μέχρι το τέλος του κόσμου για να κολυμπήσετε στα νερά της. Το ανοιχτό μπλε της παραλίας και η λευκά άμμος δημιουργεί μία εντυπωσιακή εικόνα για κάθε ανθρώπινο μάτι.

Tunnels Beach, Χαβάη

svg%3E

Μία από τις καλύτερες παραλίες στη βόρεια ακτή της Χαβάη, οι κοραλλιογενείς ύφαλοι στην παραλία Tunnels είναι κατάλληλοι για δύτες όλων των επιπέδων.

Durdle Door, Αγγλία

svg%3E

Τοποθετημένο στην ακτή Jurassic μεταξύ Swanage και Weymouth, αυτό το φυσικό ασβεστολιθικό τόξο είναι ο τέλειος απομονωμένος όρμος για το επόμενο αξέχαστο ταξίδι.

Anse Source d’Argent, Σεϊχέλες

svg%3E

Για πολλούς η καλύτερη παραλία στον κόσμο, η οποία είναι διάσπαρτη από γρανιτένιους βράχους που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό μυστηριακό σκηνικό που επιτείνεται από τα δυνατά κύματα που σπάνιο αφήνουν τα τυρκουάζ νερά της ήσυχα.

 

The Baths, Βρετανικοί Παρθένοι Νήσοι

svg%3E

Μεγάλοι ογκόλιθοι γρανίτες ευθυγραμμίζουν την ακτή στο νότιο άκρο της Virgin Gorda, σχηματίζοντας ρηχές πισίνες που κάνουν τα λουτρά ιδανικό σημείο για κολύμπι.

 

Praia Dona Ana, Πορτογαλία

svg%3E

Περιτριγυρισμένη από βράχια, αυτή η μικρή παραλία έξω από το Lagos είναι μία από τις πιο όμορφες στην περιοχή Algarve της Πορτογαλίας.

 

Trunk Bay, St. Άγιος Ιωάννης, Παρθένες Νήσοι

svg%3E

Ο Άγιος Ιωάννης είναι ένα νησί στην Καραϊβική, και συγκεκριμένα το τρίτο μεγαλύτερο των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων με μια υπέροχη παραλία που όλοι ονειρεύονται να επισκεφτούν.

 

Polihale Beach, Χαβάη

svg%3E

Είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο μια παραλία στη Χαβάη ως την καλύτερη, αλλά η παραλία Polihale στη δυτική ακτή της Χαβάη είναι ιδανική για όσους αναζητούν λίγο απομόνωση και ηρεμία.

South Beach, Μαϊάμι

svg%3E

Γνωστή για τις λευκές αμμουδιές της, το South Beach είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες στο Μαϊάμι.

Railay Beach, Ταϊλάνδη

svg%3E

Η παραλία Railay είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα και αποτελεί μία από τις πιο ήσυχες και όμορφες παραλίες της Ταϊλάνδης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.