Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις που μας εντυπωσιάζουν πάντοτε, υπάρχουν και αθλήτριες που μαγνητίζουν τα βλέμματα με την ομορφιά και το χάρισμά τους.

Από τον στίβο μέχρι την κολύμβηση και από τη γυμναστική μέχρι το ποδόσφαιρο, αυτές οι παρακάτω γυναίκες όχι μόνο έχουν κατακτήσει και κατακτούν μετάλλια αλλά…και τις καρδιές όλων μας.

1. Alica Schmidt (Γερμανία)

 

Η Alica Schmidt, γνωστή και ως “η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο”, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τις αθλητικές της επιδόσεις. Η Γερμανίδα σπρίντερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την προετοιμασία και την καθημερινή της ζωή.

2. Allison Stokke (ΗΠΑ)

 

Η Allison Stokke, γνωστή για τις επιδόσεις της στο άλμα επί κοντώ, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο του αθλητισμού. Με την αθλητική της δεξιοτεχνία και την φυσική της ομορφιά, μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

3. Emma Raducanu (Βρετανία)

 

Η νεαρή τενίστρια Emma Raducanu έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό με τις αθλητικές της ικανότητες και την εκθαμβωτική της παρουσία. Η Βρετανίδα αθλήτρια συνδυάζει την κομψότητα με την αφοσίωση στο άθλημά της.

4. Sydney McLaughlin (ΗΠΑ)

 

Η Sydney McLaughlin είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια στα εμπόδια, έχοντας καταρρίψει πολλαπλά ρεκόρ. Η εμφάνισή της και οι επιδόσεις της την έχουν κάνει αγαπητή στους φιλάθλους.

5. Camille Leblanc-Bazinet (Καναδάς)

 

Η Camille Leblanc-Bazinet είναι μια κορυφαία αθλήτρια CrossFit και έχει κατακτήσει τον τίτλο της Fittest Woman on Earth. Με το δυναμικό και γυμνασμένο σώμα της, αποτελεί πρότυπο για πολλούς.

6. Michelle Jenneke (Αυστραλία)

 

Η Michelle Jenneke  έγινε γνωστή για τη χορευτική της προθέρμανση πριν από τους αγώνες. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το χαρούμενο πνεύμα της την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

7. Laurie Hernandez (ΗΠΑ)

 

Η Laurie Hernandez είναι μια από τις πιο χαρισματικές αθλήτριες στη γυμναστική. Το φωτεινό της χαμόγελο και οι εντυπωσιακές της επιδόσεις την έχουν κάνει αγαπητή στους φιλάθλους.

8. Luana Alonso (Παραγουάη)

 

Η  Luana Alonso από την Παραγουάη τραβάει την προσοχή τόσο με τις εξαιρετικές της επιδόσεις όσο και με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Με το γυμνασμένο της σώμα και το δυναμικό της στυλ, μαγνητίζει τα βλέμματα στην πισίνα και εκτός αυτής.

9. Alina Zagitova (Γυμναστική)

 

Η Ρωσίδα γυμνάστρια είναι γνωστή για την αριστοτεχνική της τεχνική και την καλλιτεχνική της έκφραση. Το χαμόγελό της και η κομψότητά της την κάνουν ακαταμάχητη.

10. Sunisa Lee (ΗΠΑ)

 

Η Sunisa Lee είναι Αμερικανίδα γυμνάστρια που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 ενώ είναι η πρώτη Hmong-Αμερικανίδα που κατακτά Ολυμπιακό χρυσό στην ενόργανη γυμναστική.

11. Elena Kulichenko

 

Η Elena Kulichenko είναι ταλαντούχα αθλήτρια στο άλμα εις ύψος, γνωστή για τις εξαιρετικές επιδόσεις της σε διεθνείς αγώνες. Με την αφοσίωση και τις δεξιότητές της, η ίδια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του στίβου και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη: