Στον θάνατο της μητέρας του, Μπέτυς Βαλάση, αναφέρθηκε ο γιος της, Νικόλας Χάρι Μινισσάλι.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για τις ημέρες που πέρασε κοντά της στο νοσοκομείο, τις συζητήσεις τους και τις στιγμές που εκείνη διατηρούσε τη διάθεσή της για αστεία, δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι και πώς. Ήμουν στο νοσοκομείο μαζί της, της βαστούσα το χέρι όταν έφυγε».
«Ήμουν δέκα μέρες στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μαζί της, κάθε μέρα εκεί τέσσερις-πέντε ώρες. Μιλάγαμε, σε κάποια στιγμή έκανε πλάκες. Όταν πήγα, ήταν ξερή και όταν άρχισα να της τρίβω το χέρι, άρχισε και ανταποκρινόταν», συμπλήρωσε ο γιος της Μπέτυς Βαλάση.
Σχετικά με τη φιλοξενία της ηθοποιού στο «Σπίτι του Αγωνιστή» τα τελευταία χρόνια, ο γιος της Μπέτυς Βαλάση εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το ΚΚΕ και προσωπικά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα για την στήριξή τους.
Μπέτυ Βαλάση: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία
«Αν δεν ήταν ο Μήτσος ο Κουτσούμπας προσωπικά και το κόμμα, η Μπέτυ θα είχε πεθάνει πέντε χρόνια πριν. Αν δεν ήταν το κόμμα και προσωπικά ο Μήτσος, δεν υπήρχε περίπτωση η Μπέτυ να ήταν εν ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια. Την είχα ενάμιση χρόνο εγώ σπίτι μου, είχε σοβαρά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Όχι, όχι, όχι, δεν έτρωγε τίποτα, κοίταζε το ταβάνι, θα πέθαινε η γυναίκα».
«Θα γίνει πολιτική κηδεία τη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο. Η θρησκευτική κηδεία θα γίνει εδώ στο χωριό, θέλω να την έχω δίπλα μου» δήλωσε για την κηδεία της μητέρας του.
Διαβάστε ακόμη:
- Μέσα στην πολυτελή πρεσβευτική κατοικία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αθήνα
- Ποιοι και γιατί έβγαλαν μέσω των τραπεζών 6 δισ. ευρώ από το Χρηματιστήριο
- Απομόνωση πίσω από κλειστές πόρτες και θεσμική παράλυση στο ΠΑΣΟΚ
- Ποια πρόσωπα της Νέας Αριστεράς θεωρεί «ανεπιθύμητα» ο Βαρουφάκης
- Αποκάλυψη – Βοτανικός: Κοντά σε μυθικό deal για την ονομασία του νέου γηπέδου ο Αλαφούζος
