Την Ζωζώ Σαπουντζάκη σε έξοδό της, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, η σπουδαία ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε ότι: «Δόξα τω Θεώ είμαι μια χαρά. Ο κόσμος κάθε μέρα τα ίδια μου λέει! Πώς στέκομαι; Πώς είμαι; Φοβάμαι λίγο το μάτι. Κάνω το σταυρό μου πάντοτε πριν βγω στην πίστα, στο θέατρο, οπουδήποτε. Προσεύχομαι και είναι όλα καλά. Δεν θα πω τι ετοιμάζω. Ετοιμάζω κάτι, αν γίνει, θα το πω. Υγεία να ευχηθείτε πάνω απ’ όλα. Τρόμαξα κάτω στο πάτωμα που ήμουν πεσμένη, δεν ήξερα πού βρίσκομαι».

Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Έμαθα ότι θέλει να με παντρευτεί. Περιμένω την πρόταση και το μονόπετρο, για να γίνει ο γάμος. Χωρίς μονόπετρο, δεν γίνεται. Γιώργο σ’ αγαπώ και σου αφιερώνω το ”Και μόνο που με κοιτάς λιώνω”, γιατί είσαι κύριος, είσαι καλό παιδί».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έχει παντρευτεί δύο φορές

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης δήλωσε ότι έτρεμε όταν τη φίλησε και ο Σταύρος Νιάρχος είπε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της. Η μαμά της όμως ήθελε να πάρει επιστήμονα.

Παντρεύτηκε δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος, έγινε σε ηλικία 18 ετών, με τον Γιώργο Χατζηπαρασκευά, έναν γιατρό από τη Θεσσαλονίκη με τον οποίο είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας και ο οποίος κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Με τον δεύτερό της σύζυγο, τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη παντρεύτηκε στις 2 Μαΐου του 1973 στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαδιάρη. Ο ίδιος νόσησε από καρκίνο και πέθανε σε διάστημα τριών μηνών από την ανακοίνωση της ασθένειας του. Έζησαν μαζί 23 χρόνια.

Σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει μία αποβολή παιδιού.

Διαβάστε ακόμη: