Για τη δύσκολη χρονιά που είχε, μίλησε η Ζιζέλ Μπούντχεν, καθώς, πέρα από το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, είχε να αντιμετωπίσει πολλά ακόμη θέματα.

Όπως αποκάλυψε το διάσημο μοντέλο σε συνέντευξη στο περιοδικό People, πέρα από το τέλος του 13ετούς γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι το περασμένο φθινόπωρο, είχε επίσης να φροντίσει δύο άρρωστους γονείς.

Μια δύσκολη χρονιά για τη Ζιζέλ
«Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής μου. Νιώθω ότι όποτε βρέχει, ρίχνει καρέκλες. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει γύρω μας», δήλωσε η Ζιζέλ.

Το μοντέλο, το οποίο χώρισε οριστικά από τον Μπρέιντι τον Οκτώβριο του 2022 μετά την απόφασή του να μην αποσυρθεί τελικά από το NFL, δεν ανέλυσε την κατάσταση της υγείας του πατέρα και της μητέρας της.

Πώς ξεπέρασε τις σκοτεινές στιγμές

Η Ζιζέλ, όπως είπε, ξεπέρασε αυτές τις σκοτεινές στιγμές δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση «κάθε μέρα», στη σωστή διατροφή, στο διαλογισμό και στο χρόνο που περνάει στην ύπαιθρο. Μάλιστα, η 43χρονη Βραζιλιάνα καλλονή είπε στο περιοδικό ότι της αρέσει να περπατάει, να κάνει γιόγκα και να σηκώνει βάρη.

«Νομίζω ότι εάν δεν είχα όλα αυτά τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίξω σε αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο», παραδέχτηκε.

Μέρος της αλλαγής του τρόπου ζωής της ήταν και η διακοπή της κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς διαπίστωσε πόσο αυτό επηρέαζε το σώμα και το μυαλό της.

«Αμέσως μόλις έκλεισα τα 40, για την ακρίβεια, ένιωσα μια τεράστια διαφορά όποτε έπινα ένα ποτήρι κρασί και όποτε δεν έπινα κρασί», εξήγησε. «Είναι κοινωνικά αποδεκτό να πίνεις ένα ποτήρι κρασί. Και οι άνθρωποι λένε: ”Ω, είναι υγιές για σένα”. Λοιπόν, δεν είναι υγιεινό για μένα. Αν θέλετε να ζητήσετε από το σώμα σας, ό,τι ζητάω εγώ από το δικό μου, που είναι πολλά, δεν μπορώ να πίνω όλα αυτά τα πράγματα (αλκοόλ, καφεΐνη), γιατί αθροίζονται».

Όταν λοιπόν έκοψε το αλκοόλ, διαπίστωσε ότι έγινε πιο «καθαρή» και «παρούσα», κοιμάται πολύ καλύτερα, ενώ άρχισε να παρατηρεί πράγματα που δεν είχε παρατηρήσει πριν.

Ο διαλογισμός αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Ζιζέλ -Σε τι τη βοηθάει

Όσο για τους καθημερινούς διαλογισμούς της, η Ζιζέλ επέμεινε ότι η πρακτική αυτή της επιτρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να «παρατηρεί» τα συναισθήματά της, ώστε να μπορεί να «έρχεται από ένα σημείο όπου δεν είναι αντιδραστική, αλλά πιο προνοητική».

«Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, είσαι καλύτερη φίλη, είσαι πιο ήρεμη, είσαι πιο υπομονετική, είσαι πιο τρυφερή, είσαι πιο προσγειωμένη», υποστήριξε. «Κανείς δεν πρόκειται να το κάνει για σένα», συμπλήρωσε.

«Ο μόνος άνθρωπος που θα κάνει αυτές τις επιλογές είσαι εσύ. Γιατί, τελικά, εσύ είσαι ο μόνος άνθρωπος που θα επηρεαστεί από αυτό. Αλλά στη συνέχεια είναι τα παιδιά σου, είναι ο σύζυγός σου, είναι η οικογένειά σου. Πρέπει όμως πρώτα να βάλεις αυτή τη μάσκα οξυγόνου στον εαυτό σου».

Αναφορικά με τη ζωή της στο Μαϊάμι, όπως λέει η Ζιζέλ: «Λατρεύω τη λιακάδα. Όταν βγαίνει ο ήλιος νιώθω πάντα πιο ευτυχισμένη. Απλώς, νιώθω τον ήλιο, κάνω μια βουτιά στον ωκεανό, τρέχω στην άμμο, νιώθω το γρασίδι στα πόδια μου. Το να βρίσκομαι στη φύση μού δίνει ενέργεια. Με κάνει να νιώθω καλά».

Διαβάστε ακόμη: