Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λίγο πριν από την έναρξη της βραδινής της εκπομπής στο Star. Η παρουσιάστρια απάντησε για τις τηλεθεάσεις και τις στήλες που τις φιλοξενούν σε ορισμένες εκπομπές,

Τόνισε πως η φετινή σεζόν είμαι η κατάλληλη για να θίξεις κάποια κοινωνικά ζητήματα γιατί ο κόσμος φαίνεται να ξεπερνά κάποια ταμπού.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Μου φαίνεται παλιακό οι εκπομπές να σχολιάζουν τις μετρήσεις της τηλεθέασης. Είχα την ιδέα να σχολιάζουμε τις μετρήσεις επί εποχή Alter, γιατί η εκπομπή ‘’Πολύ Μπλα Μπλα’’ με τη Φαίη Σκορδά έπρεπε να ξεχωρίσει με κάτι. Στο παρελθόν είχε νόημα να σχολιάζουμε τις τηλεθεάσεις διότι τότε υπήρχαν προγράμματα που άλλο έκανε 40% και άλλο 10%. Σήμερα ο μεγαλύτερος μέσος όρος εκπομπής είναι το 15% με μικρές διαφορές από τους υπόλοιπους. Θεωρώ πως τον κόσμο δεν τον αφορούν οι μετρήσεις τηλεθέασης. Αυτές οι στήλες είναι ντεμοντέ. Αν ήμουν διευθύντρια καναλιού δεν θα επέλεγα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να υπάρχει στήλη με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Φαίη έκανε εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα και δεν της βγήκε σε καλό. Η Φαίη είναι πολύ καλά εκεί που είναι, έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος και να είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Εμείς είμαστε πίσω από τη Φαίη, η οποία είναι brand και δεν έχει ανάγκη.

Το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη σκίζει. Δεν έχει λόγο να μπει στην αρένα της πρωινής ζώνης με τηλεθεάσεις 10 και 12%. Κανείς παρουσιαστής δεν θα ζήσει ξανά τις επικές τηλεθεάσεις του παρελθόντος. Μπορεί ο Γρηγόρης να κάνει επιτυχία αν επιστρέψει στην πρωινή ζώνη άλλα δεν θα είναι εκείνη η επική που έκαναν 30 και 40%. Την εποχή του ANT1 με την Ελένη Μενεγάκη παίρναμε lead in 70% από τον Παπαδάκη, αν στο πρώτο ημίωρο το ρίχναμε στο 55% ήταν μεγάλη αποτυχία».

Διαβάστε ακόμη: