Η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε ταβέρνα για κακή ποιότητα στο φαγητό που σέρβιρε και δέχθηκε επίθεση, όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού και επίσημου προφίλ της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κεφαλονιά μαζί με την οικογένειά της και την καλή της φίλη Μαρία Ναυπλιώτου, είναι για διακοπές η Ζέτα Δούκα.

Και μπορεί να ευχαριστιέται τις διακοπές της μακριά από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός, ήρθε αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία στο νησί στο Ιόνιο πέλαγος.

Ένα βράδυ η Ζέτα Δούκα με την παρέα της δείπνησαν σε εστιατόριο της Κεφαλονιάς, όταν ανακάλυψαν την κακή ποιότητα του φαγητού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκωθούν και να φύγουν. Μάλιστα, η ηθοποιός προέβη και σε σχετική ανάρτηση στα Instagram Stories της για την άσχημη αυτή εμπειρία τους.

Ωστόσο, το περιστατικό είχε και συνέχεια καθώς όπως τόνισε, δέχτηκε λεκτικό bullying ενώ και συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Γράφοντας λοιπόν, στο Instastory της, η Ζέτα Δούκα φανέρωσε όλα όσα της συνέβησαν στις διακοπές της στην Κεφαλονιά.

«Σε συνέχεια του χθεσινού story και για να κλείσει το θέμα του εστιατορίου στην Άσσο Κεφαλονιάς, αναφέρω ότι σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με τη Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying, και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα, όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια, και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη», ανέφερε αρχικά.

«Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν», προσέθεσε, ενώ σε σειρά από stories στη συνέχεια, αποκάλυψε και τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε.