Μια ιδιωτική λέσχη, το Zero Bond, που ιδρύθηκε από τους ιδιοκτήτες του 1 Oak και άνοιξε τον Οκτώβριο του 2020 στη Νέα Υόρκη, έχει γίνει το αγαπημένο καταφύγιο πολλών διασημοτήτων από τον Έλον Μασκ μέχρι και την Κιμ Καρντάσιαν.

Η λέσχη που μετράει πάνω από 1.000 μέλη, κρατάει πλήρη εχεμύθεια για τις διασημότητες, πολιτικούς και επιχειρηματίες της A-list που έχει προσελκύσει.

Η χαλάρωση και το φαγητό σε έναν ιδιωτικό χώρο για σούπερ πλουσίους δεν είναι μια καινούργια ιδέα. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος ιδιωτικών κλαμπ, μόνο για μέλη, διάσπαρτα σε όλο το Μανχάταν με χρεώσεις στις οποίες μόνο η «ελίτ» της πόλης θα μπορούσε να ανταπεξέλθει, όπως το Soho House στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι, στο Λονδίνο, στη Βομβάη αλλά και στη Μύκονο.

Όμως, σε αντίθεση με το Soho House, το οποίο στοχεύει σε μέλη από «δημιουργικές» βιομηχανίες, το Zero Bond δεν απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται σε συγκεκριμένα επαγγέλματα καθώς θέλει τα μέλη της να είναι ένα «μείγμα ανθρώπων από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων», είπε στο Insider ο Will Makris, διευθύνων σύμβουλος της Zero Bond. «Είναι μια πραγματική ποικιλία ανθρώπων από κάθε υπόβαθρο και εθνικότητα».

Για όσους ενδιαφέρονται, η ετήσια συνδρομή για το Zero Bond ανέρχεται στα 3.000 δολάρια ενώ η εγγραφή είναι στα 1.000 δολάρια.