Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν έντονες φήμες ότι η Zendaya έβγαινε ερωτικά ραντεβού με τον Spider-Man Tom Holland. 

Οι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει τις φήμες μέχρι στιγμής παρά τις πιέσεις των θαυμαστών τους που δεν είχαν σταματήσει να επιμένουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

https://www.youtube.com/watch?v=2RyWjW7fs_w&ab_channel=24News

Η Zendaya δεν συνηθίζει να μιλά δημοσίως για την προσωπική της ζωή. Οι φήμες λένε ότι η Zendaya και ο Tom άρχισαν να βγαίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα την περίοδο που ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην ταινία Spider-Man: Homecoming το 2017. Στην ταινία Holland υποδύθηκε τον Peter Parker και η Zendaya την συμμαθήτρια του Michelle (MJ) Jones.

Οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας Spider-Man, η Zendaya και ο Tom Holland, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ένα παθιασμένο φιλί στο Λος Άντζελες την Πέμπτη 1 Ιουλίου. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σταματημένο σε φανάρι στο Audi σπορ αυτοκίνητο του Holland, αξίας 125,000 δολαρίων.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από φωτογράφο στη γειτονιά Silver Lake του Λος Άντζελες. Πηγές αναφέρουν ότι στην στην συγκεκριμένη περιοχή διαμένει η μητέρα της Zendaya, η Claire Stoermer. Η Stoermer απεικονίστηκε να βγαίνει από μια κατοικία με το διάσημο ζευγάρι την ίδια μέρα, οπότε ίσως τα πράγματα είναι σοβαρά αν ο Holland έχει ήδη γνωρίσει την οικογένεια της κοπέλας του.