Τον περασμένο Δεκέμβριο, ανακοινώθηκε ότι η Zendaya θα είναι η νέα «μούσα» του Valentino και τώρα είναι το πετράδι στην καμπάνια για την κολεξιόν SS21 του ιταλικού οίκου.

Με τίτλο Valentino Collezione Milano, η κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 είναι «μια κολεξιόν που εκφράζει ριζοσπαστική στάση, μέσω δημιουργικότητας»· μια ρήση που θα μπορούσε απόλυτα να ταιριάζει στην ίδια την 24χρονη ηθοποιό.

Η Zendaya είναι το νέο πρόσωπο του Valentino | in.gr

Στην καμπάνια που συνοδεύει την κολεξιόν, ο φακός του Michael Bailey Gates αιχμαλωτίζει την Zendaya η οποία φορά τζιν και ένα boho πουκάμισο.

Στον μηρό της, η τσάντα χειρός Valentino Garavani Roman Stud. Σε άλλο σημείο του βίντεο, η Zendaya, φορώντας ένα ροζ overshirt, παίρνει μια απείθαρχη πόζα.

Valentino on Twitter | Zendaya, Zendaya coleman, Fall fashion inspo

Στην αναζήτηση του διευθυντή δημιουργικού Pierpaolo Piccioli να «επανανοηματοδοτήσει τους κώδικες του οίκου» αυτή τη σεζόν, η Zendaya συμβολίζει την πρώτη επίσημη «DiVa» του Valentino.

Zendaya Is the New Face of Valentino - Fashionista

Για τον Piccioli, μια ντίβα είναι κάποια που «ζει μέσα στην ισχύ των αξιών της και ακολουθεί ένα μάντρα ενσυναίσθησης και σχέσης». «Ενσαρκώνει και αντιπροσωπεύει τέλεια αυτό που είναι ο Valentino και τις θέσεις του· ξεχωριστή και με αυτοπεποίθηση, καθ’ οδόν προς το να επανακαθορίσει», είπε για τη Zendaya ο Piccioli.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.