Μια φορά κι έναν καιρό, σας είχα αποκαλύψει πως στο Λονδίνο, μια ενεργητική κυρία, Ελληνίδα, τριαντάρα, ψηλή, ξανθιά με μεγάλες πλάτες και αυταρχική, που στην Αθήνα κάποια στιγμή δούλευε σε αντικερί, συνήθιζε να «τακτοποιεί» με τα «όργανα» της, γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό, μέσα στο γραφείο του στην Αγγλική πρωτεύουσα και ενώ έξω περίμενε κόσμος, πελάτες … Αυτό ήταν το φετίχ του! Να τον επισκέπτεται στο γραφείο του εν ώρα εργασίας και να τον τακτοποιεί με τον κόσμο έξω…

Η ιδιότυπη αυτή ερωτική σχέση που φέρεται να διατηρήθηκε επί μακρόν, φημολογείται ότι εμπλουτιζόταν και με την παρουσία ένας τρίτου προσώπου, άνδρας (υποτίθεται) και αυτός, που τώρα πλησιάζει τα 70 και ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του πλαστικού και παράλληλα θεωρείτο – και είναι- σημαίνουσα πασίγνωστη προσωπικότητα στον αγγλικό επαγγελματικό αθλητισμό και όχι μόνο!

Σε απλά λόγια, η αυταρχική κυρία από την Πλατεία Αμερικής, που ανελίχθη στο Κολωνάκι, «τακτοποιούσε» εναλλάξ, φορώντας «τη ζώνη της» με τα πλαστικά αξεσουάρ  και τα δύο φιλαράκια στο Λονδίνο! Και τον πλαστικό και τον διάσημο παράγοντα του επαγγελματικού αθλητισμού!

Τα έφτιαξε με τον εφοπλιστή που του αρέσει να του φοράνε λουρί με αλυσίδα!

Προ μερικών εβδομάδων σας είχα αποκαλύψει για έναν επίσης προβεβλημένο – και γοητευτικό- εφοπλιστή που πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο και για τον οποίο οι κακές γλώσσες λένε πως έχει ένα σεξουαλικό βίτσιο: του αρέσει να του περνάνε ένα λουρί με μακριά αλυσίδα στο λαιμό, να περπατάει στα τέσσερα και να κάνει τον σκύλο!
Οι τελευταίες και πολύ έγκυρες πληροφορίες λένε πως ο εν λόγω επώνυμος εφοπλιστής, που δεν πάει το μυαλό σας, φέρεται να έχει συνάψει σχέση, ερωτικό δεσμό, με την γκαλερίστα από την Πλατεία Αμερικής, που ανελίχθη στο Κολωνάκι και έκανε καριέρα στο Λονδίνο τακτοποιώντας εναλάξ, τον ένα μετά τον άλλο ή και τους δύο μαζί, τον γνωστό πλαστικό και τον κολλητό του φίλο, πασίγνωστο παράγοντα του επαγγελματικού αθλητισμού και εξέχουσα προσωπικότητα του Ηνωμένου Βασιλείου… Καταλάβατε…

Διαβάστε ακόμη: