Δεν ήταν λίγοι αυτοί, που παρά τις απαγορεύσεις διοργάνωσαν πάρτι με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν “τσουχτερά” πρόστιμα.

Πάρτι σε σπίτι παρά την απαγόρευση διοργάνωσαν σύμφωνα με την Αστυνομία νεαροί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 6:30 το πρωί, στο διαμέρισμα 27χρονου στην οδό Αρριανού, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν 11 άτομα που έκαναν πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του επέβαλαν πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και στους υπόλοιπους 10 παρευρισκόμενους.

Ανάλογο πρόστιμο κόπηκε και στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ιδιοκτήτη που διοργάνωσε πάρτι. Έπειτα από καταγγελία έφθασε στο σημείο η αστυνομία, η οποία βεβαίωσε στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Συνολικά χθες οι αρχές στην Κρήτη έκαναν 2.121 ελέγχους από τους οποίους προέκυψαν συνολικά 77 πρόστιμα για μάσκες και μετακίνηση.

Πιο αναλυτικά, για μάσκα «κόπηκαν» 16 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη από τα οποία 7 σε Χανιά, 7 σε Ηράκλειο και 2 σε Ρέθυμνο. Την ίδια ώρα, για μετακίνηση βεβαιώθηκαν 61 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη και συγκεκριμένα 22 στο Ηράκλειο, 21 στα Χανιά, 11 στο Λασίθι, 4 στον ΒΟΑΚ και 3 στο Ρέθυμνο.