Ξαφνική επίσκεψη στο ενδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονται τα γραφεία ου Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησε αργά το μεσημέρι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , σκοπός της απροειδοποίητης αυτής εμφάνισής του ήταν να ενημερωθεί προσωπικά από τους αξιωματικούς που χειρίζονται τις δολοφονίες του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και της 20χρονης Καρολίνας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Eνημέρωση για την Greek mafia

Παράλληλα ζήτησε και ενημέρωση για οποιοδήποτε νεότερο στοιχείο υπάρχει για την δράση των ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος, της λεγόμενης Greek mafia, αφού και σε αυτό το πεδίο υπάρχουν ανοιχτές σοβαρότατες υποθέσεις, οι οποίες σε ένα επίπεδο ερευνώνται συνδυαστικά με την υπόθεση Καραϊβάζ.

Ειδικά για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, για την οποία με απόφασή του επικηρύχθηκαν οι άγνωστοι ακόμη δράστες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τον προϊστάμενο του τμήματος ανθρωποκτονιών να του δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα του τι υπάρχει μέχρι στιγμής από πλευράς στοιχείων, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δολοφόνων, και τα οποία στοιχεία -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης του Sputnik- ακόμη δεν είναι ικανά να δείξουν προς καμία κατεύθυνση.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε και πάλι από τους αρμόδιους αξιωματικούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να αποκαλυφθούν αυτοί που με τόση αγριότητα σκότωσαν μια νέα μητέρα δίπλα στο μωράκι της