Μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο Weeknd κατάφερε να ξεφορτωθεί το ελάχιστα χρησιμοποιημένο ρετιρέ του στη γειτονιά Westwood του Λος Άντζελες.

Καταλαμβάνοντας ολόκληρο τον 18ο όροφο του αριστοκρατικού κτηρίου Beverly West, το διαμέρισμα σε μέγεθος έπαυλης πωλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων, πολύ κάτω από τα αρχικά 22,5 εκατ. δολάρια που ζητούσε ο τραγουδιστής και κάτω από 21 εκατ. δολάρια που πλήρωσε πριν από τέσσερα χρόνια για να το αγοράσει.

Το ατού του διαμερίσματος είναι αναμφισβήτητα η θέα 360 μοιρών, η οποία περιλαμβάνει πανοραμική θέα στο κέντρο του Λος Άντζελες, τον Ειρηνικό Ωκεανό και τα βουνά Santa Monica.

Υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, όλα με ψηλές οροφές, επώνυμα φωτιστικά και επένδυση από ξύλο καρυδιάς παντού. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι εκπληκτικά πλούσιο – διαθέτει ντουλάπα σε στιλ boutique showroom, μεγάλο μπάνιο με ατμόλουτρο και μπανιέρα, καθώς και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Άλλα σημαντικά πλεονεκτήματά του είναι ένα γυμναστήριο με τοίχους με καθρέφτες, ένα υπέροχο δωμάτιο που περιλαμβάνει σαλόνι και ένα wet bar με τοίχο τηλεόρασης, δάπεδα από λευκό ξύλο βελανιδιάς και κουζίνα κατά παραγγελία σχεδιασμένη στην Ιταλία που είναι εξοπλισμένη με κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές.

Το κτήριο του Beverly West, που ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 2010, περιλαμβάνει μόλις 35 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία προσφέρουν πολλές κοινόχρηστες ανέσεις που περιλαμβάνουν παρκαδόρο, θυρωρείο 24/7, φύλακες, πισίνα και ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο. Τίποτα από αυτά δεν είναι φθηνό καθώς τα κοινόχρηστα ανέρχονται στα 8.000 δολάρια το μήνα.

Ο The Weeknd που είναι πια ο Abel-Ποιοι καλλιτέχνες άλλαξαν το όνομά τους αφού έκαναν καριέρα

Διαβάστε ακόμη: