Ανάμεσα σε ένα βουνό και στον ωκεανό, το Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal στο Μεξικό ξεπροβάλλει σε ένα σαγηνευτικά ειδυλλιακό σκηνικό, γεμάτο με φυσική ομορφιά, «ξετρελαίνοντας» τους influencers και το Instagram. Το πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει luxurious εγκαταστάσεις σε απόχρωση άμμου καλυμμένες με πέτρα, αλλά έχει επίσης όλες τις σωστές πινελιές: ευρύχωρες αίθουσες για περιποίηση και σπα που συνδέονται σε υπερπολυτελείς πισίνες με θαλασσινό νερό από την πεντακάθαρη παραλία.

Παράλληλα, μπορείτε να γευματίσετε σε ένα glamorous εστιατόριο δίπλα στο βράχο, όπου το χτύπημα των κυμάτων είναι το soundtrack για ένα ρομαντικό δείπνο. To μαγευτικό τοπίο που περιβάλλει το πολυτελές resort διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσει το 2024 Hotel Instagram of the Year, στο πλαίσιο των βραβείων του Forbes Travel Guide. Διαθέτοντας συνολικά μια εκπληκτική αισθητική, το θέρετρο κατέκτησε την πρωτιά μεταξύ των άλλων τεσσάρων ανταγωνιστών του στη λίστα που περιλάμβανε το Punta Tragara Hotel στο Κάπρι, το Raffles Doha, το Royal Mansour Marrakech και το Soneva Jani στις Μαλδίβες.

Χτισμένο σε μια τεράστια έκταση στο νοτιότερο άκρο της ακτής Μπάχα του Μεξικό, το Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal απέχει λίγα λεπτά από το πολυσύχναστο κέντρο του Cabo San Lucas, αλλά μοιάζει να είναι απομονωμένο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και περισυλλογή. Επίσης, μπορείτε να διασκεδάσετε σε οποιαδήποτε από τις τρεις μεγάλες πισίνες, που διαθέτει με την κεντρική (και κύρια) μάλιστα, να έχει ένα μπαρ μέσα στο νερό, από όπου μπορείτε να παραγγείλετε και να απολαύσετε τα καλύτερα θαλασσινά του Los Cabos με μια «υπνωτική» θέα στη θάλασσα.

Το El Farallon είναι το δημοφιλές εστιατόριο του Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal και βρίσκεται ακριβώς στο χείλος των βράχων, προσφέροντας μια απαράμιλλη εικόνα του ωκεανού. Επικεφαλής του εστιατορίου είναι ο executive chef, Γκουστάβο Πινέτ, που επιμελείται το μενού με πρωταγωνιστές τα φρέσκα θαλασσινά, που οι ψαράδες πιάνουν αυθημερόν ενώ συνδυάζονται με συνοδευτικά που ζωντανεύουν τις παραδοσιακές γεύσεις της μεξικανικής κουζίνας.

Προσβάσιμο μόνο από την ιδιωτική σήραγγα Dos Mares, το δημοφιλές ξενοδοχείο είναι κατασκευασμένο στους πανύψηλους βράχους του όρους Pedregal, προσφέροντας αξιοζήλευτη θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, ενώ στα πόδια σας απλώνεται και μια παρθένα παραλία. Διαθέτει 112 δωμάτια, σουίτες και βίλες κατοικιών με πολλά υπνοδωμάτια. Ανεξάρτητα από το κατάλυμα που θα επιλέξετε, το Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal παρέχει μια ομάδα από προσωπικούς βοηθούς που είναι έτοιμοι να σας συνδράμουν 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τη δική του βεράντα και μικρή πισίνα για να απολαύσετε αυτά τα μαγικά ηλιοβασιλέματα του Κάμπο.

Το πεντάστερο θέρετρο αναζωογονεί το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα καθώς προσφέρει προγράμματα με θεραπείες εναρμονισμένες με τις τέσσερις σεληνιακές φάσεις για να σας ευθυγραμμίσουν με τους ρυθμούς της φύσης και να ενισχύσουν την ευεξία σας, ενώ στο σπα μπορείτε να λάβετε και άλλες μεξικανικές λαϊκές θεραπευτικές υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν μαζί με τους τοπικούς curanderos (ή σαμάνους) για καθαρισμό και ανανέωση του πνεύματος, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από διάφορες τελετουργίες και ευεργετικά βότανα.

Διαβάστε ακόμη: