Στη δεκαετία του ’90 όταν ο Ολυμπιακός του Γιάννη Ιωαννίδη έπαιζε διαστημικό μπάσκετ στις εξέδρες μπορούσε να δει κανείς μοντέλα της εποχής όπως η Αννίτα Ναθαναήλ και η Νίκη Κάρτσωνα.

Με τα χρόνια την παράσταση στην εξέδρα έκλεβαν πολλές “καυτές” σύντροφοι μπασκετμπολιστών του Ολυμπιακού ενώ ξεχωριστή θέση είχε για δέκα χρόνια και η Ολυμπία Χοψονίδου, η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Βασίλη Σπανούλη.

 

νουρι_1

Τα δύο τελευταία χρόνια την παράσταση στις εξέδρες «κλέβει» η σύντροφός του Σακίλ Μακ Κίσικ η Μπέριλ. Από την αρχή της σεζόν δίπλα της είναι η Εστρέλα Νούρι, η κοπέλα του Τόμας Γουόκαπ ενώ στις τελευταίες ημέρες προστέθηκαν δύο WAGS.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μήτρου Λονγκ ο οποίος έφερε στην Ελλάδα την Νικόλ Μπέρι αλλά και τον Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος είναι για χρόνια σε σχέση με την εντυπωσιακή Τιάνα Σουμάκοβιτς.

Μείγμα Ελλάδας και Τουρκίας 

Ας ξεκινήσουμε από την πιο… παλιά. Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ήρθε στην Ελλάδα το 2020 όταν έφτασε και ο σύζυγός της, ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Το ζευγάρι ήρθε από την Τουρκία όπου έπαιζε ο Αμερικανός και η σύντροφός του γρήγορα προκάλεσε… πανικό στο ΣΕΦ.

beril_7
beril_10

Η Αμερικανίδα κυρία ΜακΚίσικ είναι freelancer μοντέλο και από το 2019 ασχολείται με το Twitch, όπου παίζει on line παιχνίδια, με κόσμο να παρακολουθεί την ίδια και την εξέλιξη του game.

Ο πατέρας της είναι από την Σίβας της Τουρκίας και η μητέρα της από την Κωνσταντινούπολη με τον παππού της όμως να είναι από την Θεσσαλονίκη. Της αρέσει πολύ η Ελλάδα και ειδικά τα νησιά.

beril_8
beril_4

Το ζευγάρι έχει δύο αγόρια με το δεύτερο να γεννήθηκε στην Ελλάδα. Η Μπέριλ δεν χάνει αγώνα του Σακίλ εντός και εκτός έδρας και πριν από λίγους μήνες ταξίδεψε και στη Λιθουανία για το Final-4 της Euroleague.

Μάλιστα ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει παραφράσει το σύνθημα “Ω, Μπέρι, Μπέρι” και πλέον για χάρη της φωνάζει «Ω, Μπέριλ, Μπέριλ». Το σώμα της είναι γεμάτο τατουάζ αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο σέξι.

Aπό την Τεχεράνη στην αγκαλιά του Θωμά 

Η Εστρέλα Νούρι από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός. Λάτρευε τη Μόνικα Μπελούτσι η οποία αποκτούσε συνεχώς νέους φαν και στα δύο φύλα με τις ταινίες της και τα κατάφερε. Όχι, δεν έγινε Μόνικα Μπελούτσι αλλά έγινε ηθοποίος.

Έχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς σειρές (Entourage, Two Broke Girls, Queen Sugar), σε ταινίες (Damn Foreigners, Back Home) και σε video clips. Έχει κυκλοφορήσει μάλιστα και δικά της τραγούδια, με το «Farari» να έχει φτάσει στο νούμερο 1 των Charts της Μέσης Ανατολής.

Εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο. Έχει καταγωγή από το Ιράν αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία και στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει βιολογία και χημεία, μιλάει τρεις γλώσσες αλλά έχει μάθει και κάποιες ελληνικές.

noyri_3
nouri_1

Ο λόγος; Μα η σχέση της με τον Τόμας Γουόκαπ. Τον Τεξανό μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού ο οποίος έχει γίνει ηγέτης της ομάδας του Πειραιά και μέσα στο 2023 απέκτησε ελληνικό διαβατήριο.

nouri_9

Ο Γουόκαπ έπαιξε με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ και όταν επέστρεψε στην χώρα έφερε μαζί του και την Εστρέλα με την οποία έχουν σχέση τους τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι λατρεύει την Ελλάδα. Τον ήλιο, την θάλασσα και το φαγητό.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Εστρέλα το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου! Η Νούρι έχει ταιριάξει με την ΜακΚίσικ και κάνουν παρέα εντός και εκτός γηπέδου.

Στο πλευρό του Σπαρτιάτη 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη μεταγραφή του Ναζ Μήτρου Λονγκ. Ο Καναδός μπασκετμπολίστας που είναι μισός Έλληνας αφού η μητέρα του έχει καταγωγή από τη Σπάρτη και σύντομα θα πάρει ελληνικό διαβατήριο έφτασε στην Ελλάδα ανήμερα του αγώνα με την παλιά του ομάδα, τη Ζάλγκιρις.

mitroy_longk

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ και τα βλέμματα όλων μαγνήτισε η καυτή ξανθιά που ήταν στο πλευρό του. Το όνομά της είναι Νικόλ Μπέρι και είναι η κοπέλα του Σπαρτιάτη.

nikol_3
nikol_10

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι μοντέλο με έδρα τη Μεγάλη  Βρετανία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα πρακτορεία μοντέλων και έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες κορυφαίων εταιρειών από τον χώρο της μόδας.

Παράλληλα είναι και ηθοποιός και έχει παίξει στη διάσημη Βρετανική τηλεοπτική σειρά “Made In Chelsea”. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Το … τελευταίο χτύπημα 

Πριν από λίγες ώρες ο Ολυμπιακός έβαλε με επίσημη ανακοίνωση στη μηχανή του τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Μετά από θητεία στο NBA και στην Εφές ο Σέρβος σέντερ που έλαμψε πριν από λίγους μήνες στο Μουντομπάσκετ και έπαιξε στον τελικό επέλεξε να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για πρώτη του συμμετοχή.

tania_9
tania_10
tania_1

Μαζί του στην Ελλάδα θα είναι και η Τάνια Σουμάκοβιτς. Η σύντροφός του τον ακολούθησε στις ΗΠΑ αλλά και στην Τουρκία και αναμένεται να πάρει θέση στις εξέδρες του ΣΕΦ δίπλα στις άλλες WAGS.

H 27χρονη Tάνια είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη του Φίλιπ, είναι μοντέλο και κορίτσι της μόδας. Το καλοκαίρι το ζευγάρι είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και πέρασε δύσκολα λόγω των πυρκαγιών που έκαψαν το νησί.

Διαβάστε ακόμη: