Η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή φωτογραφία στο Instagram, όπου πόζαρε με δύο καρύδες στο στήθος της και ένα λευκό μπικίνι.

Το όμορφο μοντέλο ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα και η αλήθεια είναι πως η πρόσφατη φωτογραφία της όπου ποζάρει με δύο καρύδες… αγκαλιά, σίγουρα εντυπωσιάζει.

Εξάλλου, αποτελεί μια δημοσίευση από τις πιο πετυχημένες της με τους χιλιάδες ακόλουθους της να σπεύδουν να σχολιάσουν από κάτω πόσο όμορφη είναι και πόσο υπέροχο σώμα έχει, ενώ τα likes έπεσαν…. βροχή.

Αυτό το καλοκαίρι η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει ξεκινήσει τις διακοπές όπως φαίνεται και από τα stories της στο Instagram, προχωρώντας και αφήνοντας στο παρελθόν τις περυσινές εντάσεις με την Ιωάννα Τούνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το περασμένο φθινόπωρο, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον τσακωμό τους, η Βρισηίδα είχε φανεί να θέλει να κρατήσει αποστάσεις από την πρώην φίλη της και γνωστή influencer.

«Είναι προσωπικό μας, δεν θεωρώ σωστό που το συνεχίζουμε. Δεν το θεωρώ σωστό. Δεν με αφορά ότι θέλει να το συνεχίσουμε. Θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τα επαγγελματικά μου, με την εξέλιξή μου και όχι με κάτι άλλο», είχε πει η Βρισηίδα, ενώ είχε συμπληρώσει το εξής: «Κάνω νέες φίλες, πολύ όμορφες φίλες και προχωράω παρακάτω».