Ο γάμος του πρώην ζευγαριού Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Μάικλ Λόκγουντ κράτησε 10 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους Φίνλυ και Χάρπερ, τον Οκτώβριο του 2008. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον κιθαρίστα και παραγωγό τον Ιούνιο του 2016. Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια το διαζύγιο τους βγήκε πριν από λίγες ημέρες.


«Ο πελάτης μου δεν έχει καμία επιθυμία να παραμείνει παντρεμένος με την Λίζα Μαρί. Θέλει να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι αρραβωνιασμένος και θέλει να παντρευτεί», δήλωσε στον δικαστή ο δικηγόρος του Μάικλ Λόκγουντ.

Τον Φεβρουάριο του 2017, εμφανίστηκε μια αναφορά ότι οι κόρες του πρώην ζευγαριού βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας αφού «ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας» βρέθηκε στον υπολογιστή του Μάικλ Λόκγουντ.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, μητέρα της Λίζα Μαρί, αποκάλυψε μέσω Facebook ότι τα παιδιά φροντίζει η ίδια «μέχρι να διευθετηθεί η έρευνα». Οι αρχές ολοκλήρωσαν την έρευνα χωρίς να υποβάλλουν κατηγορίες.

Ο γιος της Λίζα Μαρί, Μπέντζαμιν Κίου, αυτοκτόνησε στις 12 Ιουλίου μέσα στο σπίτι του στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια με όπλο το οποίο υπήρχε στο σπίτι.

Σε δηλώσεις της, η Λίζα Μαρί, η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ και κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του, είπε ότι «είναι καταρρακωμένη, απαρηγόρητη και εντελώς συντετριμμένη αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα και την μεγαλύτερη της κόρη, τη Ράιλι.

«Το λάτρευα αυτό το αγόρι. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου», είχε δηλώσει.

Ο Μάικλ Λόκγουντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους καθώς και οικονομική υποστήριξη «τουλάχιστον 9.500 δολάρια το μήνα» επειδή φοβάται για την ψυχική υγεία της Λίζα Μαρί μετά τον τραγικό χαμό του γιου της Μπέντζαμιν αλλά και για την ύπαρξη όπλων μέσα στο σπίτι.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει συνολικά τέσσερα παιδιά. Είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Ντάνι Κίου το 1988 με τον οποίο έκανε δύο παιδιά, την Ράιλι και τον Μπέντζαμιν. Το ζευγάρι χώρισε το 1994. Ήταν εξαρτημένη από τις οπιούχες ουσίες και παυσίπονα αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να νικήσει την εξάρτησή της.


Την ίδια χρονιά η Λίζα Μαρί παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον με τον οποίο χώρισε δυο χρόνια μετά.

Το 2002 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ με τον οποίο επίσης χώρισε δυο χρόνια μετά, το 2004.


Το 2006 παντρεύτηκε τον Μάικλ Λόκγουντ, με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της.