Αίσιο τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης 17χρονης στην Κρήτη καθώς βρέθηκε σε χωριό του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η 17χρονη Μάγια ήταν μαζί με ένα αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Η 17χρονη Μάγια αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου.

Οι γονείς της απηύθυναν έκκληση έκτοτε να επικοινωνήσει με κάθε τρόπο και μάλιστα της τελευταίες ώρες είχαν δημοσιοποιήσει κι ένα βίντεο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 17χρονη Μάγια είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου. Την ίδια στιγμή αγνοούνταν κι ένας ενήλικος αλλοδαπός με τον οποίο η 17χρονη φέρεται να είχε ερωτική σχέση. Οι γονείς της είχαν προσπαθήσει να διακόψουν αυτήν τη σχέση, όμως αν και νόμιζαν πως το είχαν κάνει, τελικά η 17χρονη είχε επαφές.

Ο αλλοδαπός με τον οποίο φέρεται να σχετίζεται η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τον πατέρας της 17χρονης, δεν είχε επίσης εμφανιστεί από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας στο κέντρο του Ηρακλείου. Πρόκειται για μια γνωστή φυσιογνωμία στο Ηράκλειο, με ιδιαίτερη κουλτούρα που διάγει έναν επίσης ιδιαίτερο τρόπο ζωής. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι ένας δοτικός άνθρωπος γνωστός στο Ηράκλειο όπως και στις αστυνομικές αρχές ως ο άνθρωπος των «free hugs», καθώς πίστευε από την αρχή της καραντίνας ότι με τις αγκαλιές μπορεί κανείς να δώσει και να πάρει ενέργεια.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την τύχη της Μάγιας ήταν εξαιρετικά αυξημένο και πολλοί πολίτες επικοινωνούσαν με το 100 πιστεύοντας ότι έχουν δει τη 17χρονη.

Παράλληλα, αν και το κινητό της τηλέφωνο ήταν συνέχεια απενεργοποιημένο, το στίγμα έδειχνε ότι παρέμενε στο Ηράκλειο.