Κατηγορούμενος για τον βιασμό και την κακοποίηση γυναικών την ώρα που κοιμούνταν, βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα τις πράξεις του αυτές, οδηγήθηκε στο δικαστήριο ο πρώην τραγουδιστής του βρετανικού ποπ συγκροτήματος Spandau Ballet, Ross Davidson – γνωστός στους θαυμαστές του ως Ross Wild.

Επιπλέον, ο Wild κατηγορείται πως υποχρεώσε μια γυναίκα να υποκύψει στις ορέξεις του, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του έξι φορές μέσα σε μια νύχτα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο εισαγγελέας Richard Hearnden στο δικαστήριο Wood Green Crown Court του Λονδίνου, ο 36χρονος Σκωτσέζος τραγουδιστής είχε μια «ασυνήθιστη επιθυμία» να κάνει σεξ με γυναίκες, ενώ αυτές κοιμούνταν και πολλές δεν γνώριζαν ότι είχαν βιντεοσκοπηθεί μέχρι που τους έδειξε το σοκαριστικό υλικό η αστυνομία.

Συνολικά, θύματα του Wild ήταν – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – πέντε γυναίκες από το 2013 έως το 2023. Ακόμη, ο εισαγγελέας περιέγραψε τον τραγουδιστή ως «ένα μικρό σύμβολο του σεξ», ο οποίος είχε επίσης και «μια πιο σκοτεινή πλευρά». «Τραγουδάει, παίζει κιθάρα και λέγεται ότι είναι γοητευτικός και χαρισματικός. Η σκοτεινή του πλευρά δεν είναι το πρώτο πράγμα που πολλές γυναίκες και κορίτσια παρατηρούν πάνω του. Αλλά οι γυναίκες σε αυτή την περίπτωση μπορούν όλες να βεβαιώσουν αυτό το σκοτεινό μέρος της προσωπικότητάς του. Διότι φέρεται ότι έχει βιάσει και κακοποιήσει σεξουαλικά πολλές νεαρές γυναίκες» πρόσθεσε.

Ο 36χρονος είχε ενταχθεί στους Spandau Ballet το 2018 μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή Τόνι Χάντλεϊ.

Ο Davidson λέγεται ότι βιντεοσκόπησε κρυφά τον εαυτό του να βιάζει την πρώτη γυναίκα μετά από έναν καυγά στο διαμέρισμά του στο Finchley, στο βόρειο Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2013.

Ο εισαγγελέας τόνισε, ακόμα, ότι η υπεράσπιση θα υποστηρίξει πως η σεξουαλική επίθεση γιατην οποία κατηγορείται ο τραγουδιστής ήταν παιχνίδι ρόλων, με τη γυναίκα να υποδύεται το θύμα βιασμού.

Σε άλλη περίπτωση, ο κατηγορούμενος φέρεται να βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να χαϊδεύει το στήθος μιας γυναίκας, ενώ μια άλλη φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση και να βιντεοσκοπήθηκε καθώς κοιμόταν ενώ βρισκόταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στη νότια Γαλλία.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη το 2021, αναφέροντας πως το σεξ, σε όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες κατηγορείται, ήταν συναινετικό.

Διαβάστε ακόμη